Om och om..





/ Linda

twilight

Twilight, fyfan vilken jävla film. Underbar! Skulle kunna se den igen, igen och igen. Det är nog den enda filmen jag har sett på bio som jag har tänkt så om. Jag blev nog lite små förälskad i han, även fast han egentligen inte är speciellt snygg. Ruskigt snyggt par! Fast ändå inte? Jaja. Har ni inte sett den REKOMENDERAR (läs: STORA BOKSTÄVER) jag er verkligen att gå på den på bio.
Jag lovar; När den kommer ut på dvd är det jag som står vid dörren på morgonen innan öppning och dreglar efter filmen. haha. Nej men skämt och sido; GÅ OCH KOLLA PÅ DEN NU NÄR DEN ÄR PÅ BIO! Ni missar någe!

/ Linda

Girls just want to have fun..

Mamma och pappa drog på kryssning i dag tillsammans så jag och Sofie är ensamma hemma, yees!
I kväll blir det tjejmys för hela slanten. Choklad founde (Mörkchoklad och vitchoklad) med massa frukt, ostbricka, vin, drinkar och lite shotar där till ;) det blir grejer det. Nu hoppas jag bara att alla har humöret uppe, precis som jag.
Nu ska jag försöka städa lite, ser för jävligt ut överallt, typ!

/ Linda

what a day..

plus att i dag är det ingen bra dag att irritera mig för jag har PMS. Buhu. Gräv ner mig! Men det över till i morgon i alla fall.. Det brukar det vara(!).

/ Linda

?%&#!

Jag blir så jävla sur så jag nästan gråter.
Jag gick och la mig för en timme och en kvart sen; men tror ni att man kan sova i det här jävla huset eller? Svar; NEJ! När jag väl somnade till så var det någon som pratade till högt eller någon som smälde igen någon dörr, någon som var i badrummet utan att stänga dörren så jag fick ljuset i fejen ELLER någon som bankade till på något. Jag blir så sur!  Jag mår inte bra och ville då gå och lägga mig tidigt för att orka morgon dagen.. Annars kommer jag bara somna på dagen och det har jag inte tid med! För jag måste fixa här hemma för att jag ska ha tjejmys här på kvällen, så måste förbereda lite små grejer bara.. KAN INTE FOLK BARA FÅ LÅTA MIG SOVA? NU NÄR JAG ÄNTLIGEN GÅR OCH LÄGGER MIG TIDIGT.
Jag: Man kan fan inte sova i det här huset.
Pappa: MEN du går väl inte och lägger dig än?
Jag: JAG GICK OCH LA MIG FÖR 1 TIMMA SEN.
Sen tog jag och moffade kladdkaka och satte mig här. Nej, en cigg på det här?
usch.

Föresten, Robin etuna fyller idag; GRATTIS!

/ Linda


Lördag natt..

Fredags? Ja vad ska man säga. Jag, Pullan och Lilli var hemma hos Pullan och förfestade lite innan vi sen drog ner på krogen.. Blev något stop på vägen ner men sen var man på't igen, somfan. Det var inte överdrivet mycket folk ute på krogen men träffade ändå några kända ansikten. Det var en kul kväll i allfall! Och nattbussen.. jadu.. Grädde i hela ansiktet fick en kille i all fall.. Sen när jag och Lilli hoppade av bussen så ramlade jag i baken, i snön.. Den bästa tiden på året att dricka är när det är snö ute! haha. Vet inte varför men det är bara sjukt härligt; Cidern i handen blir aldrig heller varm om det är kallt ute ;). Blev några stopp på hem vägen och lite snöänglar, eller fylleränglar kanske? kul var det i allfall; Somfan! haha. Sen blev det fyllekäk när vi kom hem och Gossip girl tittande och sen slumrade vi sött.
I morse vill jag inte ens prata om; Ångest och bakfyllan tittade förbi. Hemskt MEN nu är jag på fötterna igen.
Kom nyss hem från en liten bilrunda med Lilli.. Hämtade Sofie på en fest och nu sitter jag här. Funderar på att ladda ner någon film, men vilken? Den som lever får se.

/ Linda

den oändliga väntan..

Sitter här och väntar på att Lilli ska komma. Hon är väldigt väldigt seg må jag säga! Hoppas hon kommer innan halv 4 i allfall så vi hinner dra ett varv på Marieberg och IKEA. Hon borde komma vilken sekund som helst FÖR vi måste vara hemma innan 8 för bussen till Katrineholm går 10 i 9; Måste ju ha lite tid att fixa i ordning oss och byta kläder. SÅ KOM NU LILLI SÅ VI HINNER MED SHOPPINGEN! ;)

/ Linda

Har man finskt i blod så har man.

Nu ska jag sätta mig i bastun och ånga ett tag, super skönt! Det var väldigt väldigt länge sen som jag tog mig tid att basta.. Fattar inte varför? Det är ju super skönt! Speciellt nu när det är så kallt ute. Undra om jag kanske ska ta mig en xider också? haha. Den som lever får se!

Morgondagens planer;
Först på morgonen ska jag in med mamma till Katrineholm och handla lite saker. Sen åker vi hem runt halv 3. Efter vi har kommit hem så åker jag och Lilli direkt till Örebro, Marieberg och IKEA och sen drar vi två hem; fixar i ordning oss och tar sen bussen in till Katrineholm för att förtära lite alkohol med trevligt sällskap. Det blir kanoners!

/ Linda


It's smells like..



Mina favorit parfymer! (MINUS Kylie Minogue för den luktar SUPER starkt)
- Hugo boss Pure Purple.
- Gucci, rush 2.
- Dolce and Gabbana, light blue (min absoluta favorit)
- Kylie Minogue, heter?
- Donna karen NY, Be delicious. (Min nyaste)
- Lacoste, Touch of Pink. (Den hänger alltid med i väskan)
- Gucci, Envy my.

/Linda

Jag köpte..


Jag köpte en Mascara igår från Mabyelline, tänkte testa den eftersom att alla tycker att den är bra. Kostar 135:- på Åhléns. Sen köpte jag mitt vanliga foundation från Nivea, pris 110:- OCH eftersom att man fick en penselväska om man köpte produkter från Nivea för 200:- så köpte jag också trioögonskugga som kostade 90:- så då fick jag den här:


 



Städade mitt barbord förut (Det tar cirka 5 dagar för mig att fylla upp barbordet igen med skit saker) och under alla strunt saker så hittade jag produkter som jag kan rekomendera som jag använder.

Lipbalsam (7ml) från Clinique, kostar 145:- om jag inte minns fel. Och sen Body shop's lip butter (10ml) kostar ungefär 95:- (present från min lillasyster så är inte riktigt säker på priset).


Body Shop bodylotion, kostar ca: 180 kr kanske. Luktar super gott (papaya är en favorit doft av bodyshop dofterna) och man får super len hy. Har bodybutter också med papaya men tycker den här är mkt bättre PLUS att den är med pump och då blir det inte så kladdigt, plus på det.

Sen hittade jag också mitt nagellack som jag köpte för 3 veckor sen..

Jag är ingen "nagellack brud" precis men tyckte det här var fint så jag köpte och testade det (köpte det mest för att det var en ROSABANDET grej "köp ett nagellack, en del av summan går till bröstcancerfonden"). Det var fint på OCH det är nog endast den här färgen jag kan sträcka mig till i nagellacks väg.. Kostar 39:- och det är av märket Mavala.

/ Linda

Jag vill ha fredag i dag..

Nu har jag fixat i ordning en ny header, skrivit lite om mig själv på sidan här < så nu ska jag bara fixa det där med Kategorier, länkar (Har skrivit dit några länkar) osv. Min blogg ska bli lite snyggare nu till vintern.. Jag vet, egentligen skulle jag ha gjort någon mer juligare header men jag pallade inte leta efter nya stämplar och grejer (mitt photoshop är ominstallerat och sparade ingen av penslarna jag hade på ps innan, bläe) så nu får det se ut såhär. Kanske fixar mer senare annars gör jag det någon annan dag.

Men vad tycker ni?

/ Linda


Torsdag

Hallu, i dag blir det chill till tusen, tänker inte göra någe speciellt idag. Vädret är super fint ute; Solen lyser mot den lilla snön som finns kvar.
Sitter och kollar på Kvällsöppet där Blondinbella är med och diskuterar om manligfåfänga. Manligfåfänga är bra, men till en viss gräns.

/ Linda

Goodnight my friends..?

Nu har jag tvättat av mitt smink, borstat tänderna, borstat håret och satt upp det i en fläta. Jag är faktiskt redo för att gå och lägga mig men kommer jag lyckas somna? Jag är jätte trött just nu och om jag tar tillfället i ack och går och lägger mig nu på engång så kommer jag säkert somna.. Vi får väl se!

Resten av veckans planer;
Torsdag - Ta det lungt hela dagen. Tänkte faktiskt ta tag i den där städningen och sen sortera lite i mina garderober, få lite ordning och reda rättare sagt.
Fredag - Då blir det Lilli för hela slanten. Hon kommer hit från Stockholm på dagen och eftersom att ingen av hennes pappa eller farmor är i Vingåker på fredagen, så kommer hon till mig och ska sova över. Ska in till Katrineholm och festa till det lite på kvällen.
Lördag - Lungt på dagen; Bio på kvällen med Lilli, någon mer som vill hänga på? =)
Söndag - Vilodag. Inget planerat förtillfället.

God natt folket.

/ Linda

Och så kör vi..

En bra låt mitt i allt ;) skkkönaste.



/ Linda

DKNY

När jag kom hem förut så hade jag fått en packet på posten. Yes! Min parfym från Bellme.se

   

/ Linda

Jag ser det snöar, jag ser det snöar..

Jahaja, i dag har det varit en aktiv dag. Vaknade vid halv 11, fixade mig i ordning och tog sen bussen till Katrineholm vid 11. Väl i Katrineholm så gick jag till körskolan för att ha min andra körlektion; Det gick jätte bra tyckte jag! Det tyckte nog min körlärare med ;). Vi tränade lite på ECOdriving (miljököring) så fick lära mig lite nya saker. Nyttigt, nyttigt! Sen när jag var färdig där efter 40 minuter så gick jag in på Åhléns och hittade lite grejer; En NIVE foundation, en mascara från Mabyelline och en ögonskugga från NIVE.. Köpte man för 200:- av NIVE grejer så fick man ett borst-kitt med några borsta så roffade åt mig ett sånt ;). Sen kom Pullan och Sarah och vi gick runt lite på stan, sen blev det Duveholm och hälsa på Bells och sen drog vi ner till stan igen OCH då började snöa! Äntligen. Super mysigt! Så när jag hade inhandlat en julklapp till min lillasyster och en julklapp till min pappa så drog vi till Coffehouse och tog varmchoklad och latte, hur mysigt som helst medans vi kollade ut på när snön föll från himlen. Efter det så drog Sarah hem och Pullan hem och jag traskade mot bussen OCH nu sitter jag här.
Lite bilder från dagen (Från min mobil);

     




HAHA, kolla in de här snyggingarna. Oranga byxor och sen har de likadan tröja fast olika färger ;)

Sarah's mobil bilder;

    



/ Linda

Suck on my toe..

Hahaha. Förlåt men jag kan inte sluta skratta åt det här klippet. hahaha!



Lite äckligt dock kanske.. hahahaha!

/ Linda

Akon - Right Now (Na Na Na)..



Jag ryser när jag hör Akon's röst. En väldigt speciell röst!

/ Linda

I cant stop the rain from fallin'..

Nu är jag på uppe igen efter 5 timmar och 30 minuters sömn OCH jag tänker inte gå och lägga mig igen. Tänkte nämligen att jag kommer vara jätte trött ikväll och gå och lägga mig vid 10 ikväll för i morgon har jag min andra körlektion kl halv 12 och då måste jag vara pigg till dess.
Så mina damer och herrar; vad händer i dag? Jag var nyss ute med hunden sen när jag kom hem såg jag att Factory outlet hade ringt och det har jag inte hört såklart(!) men Bella (En som jobbar på Factory) hade ringt hem också och bet min pappa att säga att jag skulle ringa upp SÅ nu har jag fått en till tid att jobba MEN det är inte förens den 2:a Januari, men som Bella sa "Det gäller och vara ute i god tid" och om jag känner mig själv så kommer jag ändå inte ha något att göra den dagen.. Men åter till idag; Funderade på att åka in till Katrineholm men den staden låter inte lockade just nu eftersom att det regnar ute. Kanske att man skulle dra hit Cais från stan och sen fråga Malin om vi tre kanske skulle dra ner och fika, låter det som en bra idé? Hör av er eller så hör jag av mig!


Såhär ser det ut just nu ute.. Inte speciellt lockande att gå ut överhuvudtaget.

/ Linda

Tonight..

Som ni kanske förstår så gick jag aldrig och la mig vid 11. To bad for me! Har börjat kolla på 90210, en jätte bra serie enligt mig.. Började kolla på det vid 1 och nu är jag på de 8e avsnittet. Måste ses, tycker jag.
Men nu ska jag ta lite paus i 90210 tittandet och kolla på The Hills avsnittet som kom ut alldeles nyss, yes.

/ Linda


It feels like home to me..

Tänk om jag skulle lägga mig nu.. Undra hur många timmar jag skulle sova? Undra om jag skulle vakna upp kl 4 i natt och vara super pigg? Jag undrar om jag kanske ska ta och gå och lägga mig om iallfall 1 timme.. För ovanlighetens skull!
Hör av mig om jag ínte kunnat somnat ;)

/ Linda

Because I get high!

Nu sitter jag och min lillasyster och är datanördar. Men vad ska man göra en dag som denna? Några förslag? Kanske borde städa mitt rum.. Men jag vet inte, ingen lust liksom! Väntar på att Bells ska ringa upp igen så vi ska sitta och snacka skit om allt och alla i timtals, det är goodshit det!


såklart fick jag den gamla datorn (den vita) och sitta vid.

/ Linda

En fyra för tre..

Jag var nyss inne på Ginza.se för att kolla om En fyra för tre boxarna hade kommit ut.. OCH GISSA VAD? De kommer ut snart! åh, lycka. Har ju säsong 4 (tv bolaget var dumma i huvudet och gav ut den sista säsongen först) och nu är det bara 1,2 och 3 som jag ska ha. Klicka hem 1:an ska jag iallfall göra den 19e. =) goodie.



/ Linda

Väldigt onödigt inlägg..

Äntligen har vi köpt ett stort bord till gästrummet och äntligen har vi båda datorerna i samma rum och ÄNTLIGEN slipper man behöva tänka på att man inte kan dunka så hög musik som man vill FÖR nu kan man faktiskt stänga dörren efter sig.. Tillskillnad från förut. Brabra!

Så nu sitter jag här på ovanvåningen och kan faktiskt kolla ut gemon fönstret och spana på grannarna när jag sitter vid datorn. Haha ;) nerå.
Ska strax ner med mammi på ICA och köpa; Hårfärg, cigg och någe gott att äta tills ikväll då det är tv som gäller hela kvällen, nice.

Juste, den där parfymen jag klickade hem i går från Bellme tog slut VÄLDIGT fort, tur att jag hann klicka hem den!

/ Linda

Juste!

Glömde att säga att jag precis klicka hem den här från Bellme sida. Perfekt!



378:- kostar den att klicka hem. (Priset är Ink.moms och frakt)

/ Linda

time after time..

Det var en nykter Linda som åkte hem med nattbussen i natt efter en ganska lyckad kväll ändå =)
Var först hos Pullan's kompis Viktor som fyllde 20 år men blev ganska trist efter ett tag så vi drog vidare till Madicken där det var trevligt och roligt folk. Sen drog jag och Pullan ner på stan och träffade folk där =) Orkar inte gå in på detaljer vad som hände under kvällen men det var en kul kväll. Jag drack inte en ända droppe så min mamma var stolt över mig när jag kom hem kan jag tro ;) haha. Hon som börjat snacka om ansvar ;) haha.
Och i dag har jag vart hos jobbar från 12 till 5. Det gick super bra! Var på herravdelningen för första gången (Har bara vart på herr/skjortavdelningen i 2 timmar en gång när jag hade praktik i 3an) och det var roligt. Tiden gick grymt fort(!), kändes som om jag hade jobbar 2 timmar fast jag hade jobbat 5 timmar. Roligt med lite nytt än bara vara på jeansavdelningen =).
ut och röka sista ciggen och sen blir det nog av sova. I morgon får ni se mina nya skor jag köpte i onsdag när jag var med mamma i Örebro ;) och min nya sjal.

God natt!


/ Linda


Ibland förstår man inte riktigt vad som händer..

Jag läste nyss Angelica's blogg. Såhär skriver hon:

-

13 november

Måste fatta mig kort annars mår jag illa igen. Hör och häpna, jag är bakis för första gången i mitt liv nästan. Fy satan vad dåligt jag mår.
Hörs sen om jag någonsin kommer må bättre.

Heipa!
-

haha. Jag kan bara säga att Kvällen i går vart oförglömd/glömd. Jag vet inte vart/när det spårade ut någonstans men spårade, det gjorde det. Jag hoppas jag inte var en börda för dig Angelica. Har lite ångest för att kvällen/natten blev som den blev. Tur att någon av oss tog fram sin mogna sida och drog hem mig annars skulle jag nog varit änu segare än vad jag har vart i dag.
Hade planerat att festa till det i morgon men man kommer till en gräns då det säger stopp, och jag är vid den gränsen nu. Det blir en nykter Linda ni kommer få se på stan i morgon, det kan jag lova er. Förhoppningsvis blir kvällen lyckad ändå, för man kan faktiskt festa nykter!

Nu pallar jag inte skriva mer.. Jag ska krypa ner i sängen och bosätt mig där som jag har gjort hela dagen (Förutom de 3 timmarna jag jobbade förut). Så hejdå!

/ Linda

I´m going crazy..

I morgon ska ju jag och Angelica ut. Jag vill göra någe med mitt hår, men vad? Ska försöka att färga håret i morgon i allfall när jag och mamma kommer hem från våran shopping tur i Örebro. MEN har någon några förslag på VAD man kan göra med ett lång, svenskt och brunt hår? Jag är så himla trött på att köra med "dra tillbaka" håret, hår och det vanliga spänet på sidan eller ett diadem, I need new things! Help me.


Jag försökte göra någe med mitt hår förut.. Så jag tupperade upp det och sen skulle jag göra en inbakad fläta mitt i alltihoppa där fram MEN mitt hår blev så trasligt så jag pallade inte :P haha. Vet att jag kanske gör fel, men wever. Här är en bild i allfall när jag har tupperat upp det utan att fixa det :P haha.
 
Sen struntade jag i den där inbakade flättan och körde en vanlig fläta som jag sen drog över huvudet och satte dit ett spänne på. Men jag vet inte.

Kom med förslag!

/ Linda

Can you hear me..

Eftersom att jag inte vaknade idag förens vid 4 (My bad!) så blev det en sen visit i Katrineholm. Åkte dit vid 20 över 5 till Angelica. Vi satt och kollade på tv och pratade lite. Sen kom Pullan förbi också. Gick till Kvarnen och köpte lite gottigheter och sen tillbaka till Angelica för Ugly betty tittande och skitsnack. =) OCH nu sitter jag här i Vingåker igen, övergiven ;) haha.


Köpte en loka, en otroligt god choklad med apelsinsmak och sen melon tuggummin =) mums.

/ Linda

Goodnight my love..

Tänkte gå och lägga mig nu. Skiter i att sätta på mobilen på alarm i morgon, jag vill vakna när jag vaknar! Känns som om det var otroligt länge sen jag sov en HEL natt. När jag vaknar i morgon blir det att fixa i ordning sig och sen dra in till Katrineholm och träffa Angelica. Blir nog en fika och en tur på stan. Det låter bra! Pullan kommer säkert också och joinar. Det blir säkert en toppen dag i morgon!

God natt folks.

/ Linda


Wiz Khalifa - Say Yeah

Perfekt låt att få lite party humör ;) om du behöver det. Kanske inte på en söndag, men en onsdag eller fredag.. eller varför inte en lördag? Lyssna och njuut, gott folk! LYSSNA!


 



/ Linda

beautiful morning..

I dag har det vart en tråkig och dyster dag. Vaknade vid kvart i 3 (sjukt, jag vet) och sen dess har jag bara legat i soffan; Kollat på filmen "Fröken Sverige" med syster och sen kollade jag på One tree hill, Gossip girl, Andra Avenyn, Sanningens ögonblick och sen Andra Avenyn på datorn. En RIKTIGT seg söndag, precis så som söndagar ska vara.

Min vecka består av:
Måndag - Jobbar från 09.00 till 18.00. Umgås med Angelica på kvällen?
Tisdag - Ingenaning, några förslag?
Onsdag - Shopping med mamma i Örebro och utgång på kvällen.
Torsdag - Vara en stund med Angelica på morgonen (Sover hos henne från ons till tors) och sen ingenting.
Fredag - Utgång? Vem vet.
Lördag - Några förslag?
Söndag - Några förslag?

Någon dag ska jag försöka ta tag i mitt rum också.

Roligt liv va? Sådär ser ungefär mina veckor ut nuförtiden. Lite jobb, lite utgång, lite vänner, lite shopping och lite lathet där också. Perfekt! För tillfället i allfall. Men ska jag flytta hemifrån någon gång innan sommaren nästa år måste jag börja ta tag och skaffa ett jobb, ett jobb som ger pengar så man kan betala en hyra, plus allt där till.

/ Linda

empty house..

Det har blivit lite för mycket alkohol på senaste tiden. Onsdag - Fredag - Onsdag - Fredag. Kanske ska ut i kväll också? Sen ska jag ut på onsdag igen och fredagen där. Men hur ofta händer det egentligen? Jag har nog aldrig vart ute på en onsdag eller lördag förut OM det inte har vart något speciellt. Det är lungt mamma, jag ska inte bli någon alkis =).
I går var det i allfall en helt okej kväll.. Blev en sen nattvandring.. Halv 5, igen. Så jag var ganska slut när jag skulle gå till bussen i morse vid 11 MEN det var bara att gå på eftersom att inte nästa buss skulle gå förens vid 3 och det pallar man inte vänta på, inte om man inte kan somna om. Så dagen har beståt av massa sömn, i hela 4 timmar. Och nu ska jag dra och duscha och fixa och sen eventuellt dra in till Katrineholm, vet inte än. Jaja, Hejdå =)

/ Linda

Bells födelsedag i dag..

I dag är det ingen vanlig dag, nej för i dag är det Bells födelsedag; Hurra hurra!
Vi har vart kompisar i 16 år nu, alltid funnits vid varandras sida. Tänk vad tiderna går fort OCH i dag blir du 19 år. Hoppas du får en bra dag med saft och tårta ;) haha. ♥



/ Linda


Blackandwhite.



Jag älskar den här bilden; Men ändå är den så hemsk.

/ Linda

En gammal goding!



/ Linda

Life is life..

Ännu en meningslös dag. Dock behöver jag ta det lungt eftersom att föskylningsbakterierna invarderar min kropp just nu. Men även fast jag behöver ta det lungt så vill jag ändå ut och hitta på något(!). EH, får gå ut och ta mig en cigg, i min ensamhet. Caio!

/ Linda

What goes around, comes around..



Jag är trött på allt gammalt. Jag vill ha nytt, nytt och ännu mer nytt i mitt liv.
Kan inte någon slå upp dörrarna för nya saker? I need a change in my life.

God natt folket.

/ Linda

Been there, done that, no regrets..

Jaha bloggen, så vad har hänt de senaste dagarna? Det var utgång i onsdag, det var ovanligt roligt ute för att vara en onsdag. stort plus till det.. Blev lite konstigt där på natten men vad fan. Pallar inte med vad folk tycker och tänker längre, jag blir så himla trött. Drog hem till Pullan runt 5.. Hon var så snäll som låg där och väntade på att jag skulle komma så jag kunde få nyklarna till lägenheten, haha.
I går blev det också lite party. Eller ja, mest häng hos Sofie. Lilli hänge med för engångs skull =) Hon var min personliga chaufför så det var skönt! Drog lite tidigare från Sofie pga av att jag blir så trött på folk, somsagt. Så jag och Lilli drog en liten runda och sen parkerade vi och gick ett varv på stan och ett varv på krogen, ganska mycket folk ute =) Några saknade ansikten dök upp också. Blev hemfärd vid 2 men somnade inte förens vid halv 4, fan.. Men kom upp till jobbet ändå vid 12 och slutade vid 5. Sen dess har jag träffat Malin en snabbis och nu väntar jag på att Lilli ska komma så vi kan hitta på någe bus! =) hörs!

/ Linda