Sitter hemma hos Malin och gottar mig :) m...

20100730373 (MMS)

Sitter hemma hos Malin och gottar mig :) mums!


Firae min lediga dag i morgon med cider oc...

20100729371 (MMS)

Firae min lediga dag i morgon med cider och kortspel men syster ute på altan! Jävla tråkigt väder... Men vad gör det! ;P


Sitter hos Ellen, Cais lillasyster, i Katr...

20100726370 (MMS)

Sitter hos Ellen, Cais lillasyster, i Katrineholm med Cais och Petra :) ska snart hem! Jobba imorgon 9-18! Hööörs!


Ligger i sängen och är helt död från g...

Ligger i sängen och är helt död från gårdagen. Först jobbade jag 11-20 och sen så åkte jag hem och fräschade upp mig lite och sen vidare till Sophia för att ha afterwork med några från jobbet. Riktigt trevligt :) dock smällde allt till när jag åkte hem så mådde inte sådär jätte bra.. Men vad hade man räknat med när man jobbat 3 hel dagar, inte ätit så bra och inte sovit bra natten innan. Men jag börjar piggna i nu :) ajaa nu ska jag se om det finns något gott att dricka! Pussi


Frida ligger och softar i en puff på Nisse...

20100719354 (MMS)

Frida ligger och softar i en puff på Nisses! :)


Helt lost i Västerås! Jaja nångång ska man...

20100719350 (MMS)

Helt lost i Västerås! Jaja nångång ska man ju lära sig eftersom att min storasyster ska bo här!


Nu är det dags att äta lite :) muuums!

20100717348 (MMS)

Nu är det dags att äta lite :) muuums!


Dagens update!

Sitter hemma nu efter 4 timmars jobb :) VÄLDIGT jävla nice att man bara jobbade 12 till 16 i dag! Lätt förtjänta pengar; dagen gick sjukt fort!

Sitter och kollar runt lite på olika klädsidor och jag blir så himla sugen på att shoppa!! Men budgeten den här månaden räcker inte till så får vara lite snål den här månaden.. MEN nästa månad då blir det shopping :) Skönt att man får lön den 15e så man slipper vänta tills den sista!
Jaja, nu har jag inget vettigt och skriva. Får se vad som händer ikväll.. Om det blir en hemmakväll eller ej :)


En Mojito :) gott!

20100716346 (MMS)

En Mojito :) gott!


Såhär ser min kväll ut just förtillfället ...

20100716344 (MMS)

Såhär ser min kväll ut just förtillfället :) Min godaste rose och en goood drink! Snart kommer min lillasyster hem sen ska vi bada i poolen!


Sitter med Malin och Cais i stadparken i K...

20100715343 (MMS)

Sitter med Malin och Cais i stadparken i Katrineholm och tar en vällförtjänt pizza efter en lång dag på jobbet :) Var och kollade på Pullan's lägenhet förut.. Jag vill också flytta hemifrån!! NU tack!! Hihi. Hörs :)


Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Nu är vi ute på sjöön :) jätte skönt! Åkte...

20100714339 (MMS)

Nu är vi ute på sjöön :) jätte skönt! Åkte ring. Alla åkte i förutom jag och johanna. Haha :) synd att jag inte filmade! Nu ska vi fika och sen ska vi bada. Får se om vattenskidorna åker fram, med är dom men något åkande vet jag inte om det blir!
Hörs sen :)


Nu är vi ute på sjöön :) jätte skönt! Åkte...

20100714339 (MMS)

Nu är vi ute på sjöön :) jätte skönt! Åkte ring. Alla åkte i förutom jag och johanna. Haha :) synd att jag inte filmade! Nu ska vi fika och sen ska vi bada. Får se om vattenskidorna åker fram, med är dom men något åkande vet jag inte om det blir!
Hörs sen :)


Girls they wanna have fun!

Sitter i sängen och ska snart försöka sova.
Kvällen i går var riktigt nice :) Jag, Petra och Malin grillade hos mig. Satt och snackade oså! Sen kom Bells förbi också. Efter vi hade ätit så tänkte att jag skulle vara lite snäll och bjuda på efterrätt men fan vilken flopp.. haha! Tog ett recept från ICA kuriren. Det var ju inte det godaste jag har ätit men gick och äta! Malin dissade den totalt men alla andra åt snällt upp den ;) haha! Det var smördeg med en limeröra. Efter att vi hade avnjutigt all mat så hoppade jag och Malin i poolen och lekte lite i den.. Sorry grannar om vi skrek lite mycket men kul hade vi iallfall och det är ju huvudsaken? Ibland är det tillåtet att sjunka ner till 4 års igen. Haha!

Nej nu ska jag försöka sova för imorgon ska jag ut och åka båt med familjen :) Jag SKA fan upp på dom där vattenskidorna i år alltså! Får inte ge upp!!

God natt!




Storm i vingåker! På väg hem från jobbet t...

20100713336 (MMS)

Storm i vingåker! På väg hem från jobbet till en livrädd hund! :P


Grilladbog fyfan vad gott!

20100712335 (MMS)

Grilladbog fyfan vad gott!


Gott med grillat :)

20100712334 (MMS)

Gott med grillat :)


Mobilblogg!

20100712332 (MMS)

Jag och Bells badade förut när hon hade timmar :) super sköönt! Synd bara att en stooor getting förstörde våran simtur! 26 grader i vattnet!


Sommaren 2010

Bloggen har legat på hyllan ett tag eftersom att jag inte längre ser något roligt i att blogga.. Men kanske ska man ta tag i det och ge det ett försök?

Sommaren är här och man kan väl inte mer än bara njuuta! Hittills har sommaren vart kanot! Har hunnit med mycket; Smultronstället 3 gånger, åka båt, paddlat kanot, vart i Norrköping och bott i min lillasysters lägenhet, shoppat för mycket, badat, träffat mina underbara vänner, myskvällar med familjen, grillningar, midsommar ute i Läppe, Midsommardags firande hemma hos mig och sen Brevens, Minigolf, Njutigt av sommarens dryck; Rosé, Äventyr med bilen och massa mer :) OCH sen såklart jobbat där i mellan allt :) Så hittills har sommaren vart perfekt! Resten av sommaren hoppas jag på mer äventyr! Det som jag vill göra innan höster kommer är; Göterborg/Liseberg/Ullared, Stockholm/Danderyd några dagar, Räkbåten ute i fiskeboda OCH lära mig åka vattenskidor! Sen lär ju smultronstället få ett till besök av mig innan hösten kommer!

Jajuste innan jag avslutar det här inlägget så måste jag bara säga att den här sommarens sommarplågor slår alla sommarplågor som har varit under alla dessa år :)
Det här är mina låtar den här sommaren (hittills);