´Cais tar studenten! + Malin.

Klassfest hos mig i går och nu är det dags att fixa sig och åka i väg till Cais och fira hennes student. Senare i kväll kommer jag, tro det eller ej, befinna mig i Flen, på Amazon. Sup och svälj!

/ Linda

sommaren är här igen..

Jag fick mitt schema från Factory Outlet i tisdags. Är super nöjd med schemat, faktiskt. Gissar på att kompisarna kommer tycka att man e tråkig för att man jobbar nästan varje helg OM jag inte jobbar helg så jobbar jag ändå sent på fredagarna så inge party för mig i sommar (känns dock ändå ganska skönt) men party är ju inte HELA livet ju.. Men lugn, när jag fått min sista sommarlön så ska vi ut och röja och ta igen det ;). Hoppas jag kommer trivas, eller jag vet att jag kommer trivas.
Jag var i Stockholm i går. Underbart! Under dagen så såg jag säkert över 20 poliser.. Kom typ 8 st minibussar som var fyllda med poliser och flera ställen som var avstängda.. Jag fick höra att det var skottlossning av någon men tror jag uppfattade det fel för det var nämligen Iraks premierminister som skulle komma på besök. Synd att hela Stockholm ska bli påvärkad av det. Stor grej för dom med ministern, liten grej för mig. Men men, shopping blev det i allfall, med eller utan ministern, och jag hittade en grå midje kol, 2 baströjor och en kuvertväska.. + Donken mat och en isglass i solen. Det var en skön fast lite för varm dag dock så blåste det mer i Stockholm än i Vingåker eftersom att Stockholm ligger närmare kusten.  Träffade också Lilli en stund.


Nu är jag helt slut. Juste, i dag hade jag muntliga nationella på svenskan i dag, gick bra! :) men nu ska jag gå och lägga mig och läsa till rättkunskapen.

God natt!

/ Linda


Stockholm i mitt hjärta.

Jag var i Norrköping i går. Tror ni jag hittade något? Nej det är väl klart jag inte gjorde. (Eller jag hittade en stor kuvertväska från Monki för endast 100:- värsta kapet.) Antingen är jag sjukt kräsen eller så är sanningen den att det inte finns någon snygg student klänning kvar i allafall 3 olika städer. Suck. Jag tror mer på det första alternativet. Och eftersom att jag inte har hittat någon klänning så ska jag åka upp till Stockholm på onsdag, själv! Fattar ni vad underbart? Gå runt själv i Stockholm och bara njuuta, SJÄÄLV. Okej, och leta klänning också dårå. Jag hoppas verkligen att jag hittar en klänning. Ska nog slå en pling till Lilli nu och boka in en fika på onsdag. Hon får allt ta tunnelbanan från Danderyd till stan och ta en fika med mig, inga nej inte! Hon åker ju faktiskt på språkresa i 4 veckor, jävla lyllo som har tid med det, så lite tid måste hon ju ha över att tillbringa med mig. haha. MEN först, hitta den där klänningen jag letar efter!

Nu ska jag försöka ta tag i mitt bildspel som jag ska ha gjort till i morgon.

/ Linda

Stop and Stare..

I wish I could just make you turn around,
Turn around and see me cry,
There's so much I need to say to you,
So many reasons why,
How could I just let you walk away.




Sweet dreams.



/ Linda

Fredag..

Nu sitter man här igen.. Sent på natten. Jag lär mig aldrig!

Jag var inne i stan förut och var förbi utanför Emelie förut Pullan. Det var inte så mycket folk från klassen som var där må jag säga, men det bevisar ju bara vilka som är torrbollarna i klassen, right? ;). Senare drog jag och Pullan i väg med Safet, åkte runt lite. Sen åkte jag hem vid halv 12. En trevlig liten kväll. Bättre än att sitta hemma och rutna(!).

I morgon blir det shopping. Jag måste hitta en studentklänning (ångest(!)). Förmodligen hittar jag lite annat smått och gott också.

Nej, det här blev ett konstigt och tråkigt inlägg så jag avslutar här.

/ Linda

Tyck synd om mig.. haha!

Jag vaknade nyss, blev ingen skola och blir förmodligen ingen picknick heller för min del. VERKLIGEN JÄTTE "KUL"! Min hals är helt uppsväld, jag låter som jag har fått något i halsen när jag pratar och jag kan inte svälja förens det gör ont. Jag hatar det här! Det enda som inte gör ont, ja det är när jag hostar.
Nej fan, jag ska in till stan i kväll. Jag ska knarka alvedon & Impren men också halstabletter. Goodluck!


/ Linda

Hata är ett starkt ord..

Jag kollade nyss färdigt på Gossip girl, avsnitt 10. Nu väntar jag bara på att avsnitt 11 ska bli nerladdat så jag har något att kolla på i morgon när alla andra är i skolan. Ja som ni fattar, jag blev sjuk på riktigt! Har vart i skolan i dag men gick dock hem tidigare och när jag väl var hemma så var alla mina krafter slut. Det hela slutade med att jag vaknade två timmar efter med 38,6 grader feber, inte kul nej. Så i morgon blir det ingen frilufsdag för mig.. Lite tråkigt eftersom att jag hade sett framemot föreläsningen av polisen och brännbollen på slutet av dagen, suck. Min klass ska också ha picknick på kvällen och det är änu oklart om jag kommer befinna mig där eller inte. Fredagen ser dock nykter ut även om jag väljer att stanna hemma eller picknicka med min klass.

På återseende små vänner. ;)


/ Linda

God natt Sverige!

 Nu har jag äntligen skrivit ut alla bilder som vi ska ha till vårat plakat. skönt!
Måste gå och lägga mig i sängen och läsa igenom häftet som vi har prov på i morgon. Men först ska jag nog ta en baguette med skagenröra eller kycklig&curryröra, har inte riktigt bestämt mig. Onyttigt, jag vet!

På fredag är det frilufsdag, det suger!

/ Linda

En vidrig dag..

Jag vaknade i morse av att jag inte mådde alls bra. Jag har blivit förskyld! Men ingen vanlig förskylning som hosta, snorig näsa och ont i halsen.. Jag är i ställe jätte tjock i halsen, ont i öronen som fan och tryckande huvudvärk OCH jag låter som en anka om jag inte pratar ofta, rösten liksom låser sig.
Det har vart en riktigt vidrig dag. Det här har vart en riktig typisk sjukdag för mig då jag legat på morgonen i sängen och gråtit en liten skvät och tyckt synd om mig, patetiskt va? Men det var bara äckligt jobbigt så jag gick upp i ställe och nu sitter jag här.
Jag ska nog ringa min mamma och säga att hon ska köpa en Marabou apelsinkrokan.. Sen skulle det vara väldigt gott med baguetter, skagenröra och mitt favorit minerallvatten; San pellegrino. mums!






Nu ska jag ta en lååång dusch.


/ Linda


I kväll ska jag bli full för kärlekens skull..



/ Linda

tänker..

"Undra om det var någon som gick på det där med pluggis?"

Hej då så länge.

öj, jag tar en paus här i från nu. Jag har för mycket att göra för att jag ens ska kunna lägga ner tid att logga in på den här. Kanske bloggar någongång när jag har tid. Jag ska bli pluggis de här sista veckorna som är kvar. Ses!

-

Sluta gråt ;) Jag kommer ju tillbaka.. haha.


/ Linda

Hp3Hs



/ Linda

Söndag..

Det har vart en sjukt seg helg. Eller iallfall i går och i dag. Gud vad jag är trött.

Det var klassfest i fredag dårå. Det började med att jag, Lina, Sofia & Pullan kom först till Hampus. Vi började dricka på engång oså.. Sen rullade det bara in mer och mer folk i från klassen.. Nästan ALLA var där förutom några få torrisar! Kvällen bjöd på mycket snack och prat. Jag trodde seriöst att kvällen skulle bli misslyckad, spåra eller något annat dåligt. MEN det blev fan en lyckad kväll! Allt i från "Jag har aldrig" till singstar till lapdance (haha) m.m.. Det var i allfall kul, tyckte jag! Skit samma om jag fick i mig lite för mycket och har en del minnes luckor; Hemma hos hampus var det kul i allfall =) Sen blev det ju att vi splittrades lite när vi kom ner på krogen men tyckte ändå att vi höll i hop. Mer klassfester ;)
Bilderna kommer inom kort in på min bilddagbok.. http://maagiskt.bilddagboken.se/

/ Linda

Fredag, underbara fredag..

I kväll är det klassfest. Jag är inte så speciellt pep, än. Men det kommer väl. Ska strax börja fixa i ordning mig och fixa i ordning grejerna jag ska ta med mig. Sover hos Pullan i natt också eftersom att våran kära bildlärare har bestämt att vi ska ha lektion i morgon vid 10 på morgonen. Lycka till att komma upp säger jag till mig själv. usch.



Hp3Hs fast på bilden var vi bara Hp1.



FAN VAD KALLT DET ÄR! Jag ska nog gå in i duschen eller ta ett bad eller varför inte basta? Något varmt måste jag göra iallfall.


/ Linda

Namnlös

Hon har miljoner av drömmar som hon sparar, en och en..



/ Linda


Handelsprogrammet med inriktning handel, årskurs 3..

Jajuste, måste säga en sak till innan jag går och lägger mig;
På fredag har min klass, Hp3Hs, klassfest för första gången tillsammans. Ska bli intressant hur kvällen kommer börjar och sluta. Jag hoppas i allfall att det kommer bli roligt och att alla blir riktigt packade och skämmer ut sig (Förutom jag) så det finns någe och prata om i skolan på måndag. Haha. Vi hoppas på det bästa! Packade som fan ska alla vara, i allfall om jag får bestämma!

Botten upp och resten i håret!

/ Linda

Åska i luften..?

Jag har jätte ont i huvudet. Känns som det är åska i luften(?). Jag hatar åska. Jag är fan rädd för skiten. Åska påminer mig om när jag och Bella åkte upp till Sala, sommaren år 2006, och hälsade på folket där uppe. FAN va det åskade då! Jag stog seriöst och skakade medans Bella och Rebin bara stod och garvade åt mig. Det var nog då min åskrädsla ploppade upp.
Ge mig en sommar utan åska och regn, TACK!

Nej nu ska jag sova, för engång skulle lite tidigare än vanligt. Eller jag kanske ska ta och kolla på ett ett avsnitt med vänner innan jag bestämer mig för att sova på riktigt!

God natt folket.

/ Linda

ibland måste man faktiskt..

I dag har jag vart hemma från skolan. pga att jag fick min mens i natt och legat vaken för många timmar och enbart haft ont. Sånt man inte kan rå för helt enkelt. Men folk har vist svårt att förstå det i bland. Men det är väl somvanligt.. Man får skit när man mår dåligt. Och jag är så himla trött på det. Jag är liksom MEDVETEN om att jag missade något viktigt i dag, jag är inte pantad. Och nej jag är inte det personen som töntar mig och skriver ut massa skit i bloggen men jag känner just nu att jag måste avreagera på något. Jag tycker inte ens det här e kul längre bara enbart störande!! Det ska bli så JÄVLA skönt och sluta skolan och bara ta den där sovmorgonen när man vill (Förutom när man jobbar) och inte ligga och tänka på att snart kommer det ett surt sms eller att jag kommer få skit rätt inkastat i ansiktet, för det är rent utsagt skit.

Jag vet att personen/personerna vet vad jag tycker om det här. Så ska det vara svårt att fatta?

Nu kommer jag väl få skit för det här inlägget också, suck..

jag pallar inte helt enkelt längre.


/ Linda


stressig morgon..

Jag vaknade vid halv 7 i morse men råkade somna om till kvart i 8. Tur att min lillasyster väckte mig, annars skulle jag försovit mig. Sen duschade jag mig och fixade i ordning mig och drog till bussen.. Såklart så var ju bussen försenad i 10 minuter; "Fan då!" Jag som skulle hinna med att hoppa av vid statoil och köpa cigg och sen hinna med stadsbussen ner till skolan, men icke det. Så det var bara att börja traska ner mot skolan.. Men på vägen ner så kom Rebin, så snäll som han var, och tog upp mig på vägen så jag behövde inte gå ner :). Sen när jag kom till skolan fick vi reda på att våran lärare, som vi har hela dagen nästan, var borta.. Så nu sitter hela klassen i datasalen och kommer nog spendera hela dagen här eftersom att vi har tre lektioner utan lärare och 2 st andra lektioner med lärare SOM är just datalektioner (E-handel och Information och layout C) booring.
Jaja, ska försöka göra någe vettigt nu. Kanske plugga på provet tills i morgon!? Ja det ska jag nog!

/ Linda


En seg dag..

Jag vaknade i morse av att min lillasyster kom in och frågade om jag ville hänga med ut och åka båt med henne, Frida och pappa. Jag sa såklart nej eftersom att jag bestämt mig för att sova lite längre (eftersom att jag var uppe sen i natt) men också för att jag skulle plugga i dag. Har jag öppnat någon bok? Nej, såklart jag inte har. Den här dagen har vart helt bortkastad tycker jag. Helt onödig. Jag har inte ens vart ute och njutigt av det fina vädret i dag, eller okej satt på altan förut och åt en bakpotatis med någon röra men resten av dagen har jag bara vart inne. Som tur vad ska jag ut och gå en promenad med Trulle senare vid 8 så jag gör lite nytta i allfall 2 timmar i dag.

På tal om plugg som jag nämnde tidigare i inlägget så är Jag, Cais och Malin duktiga och pluggar på helgerna när vi har bestämt det:
Jag har kollat på böckerna och funderat på att öppna dom men det har inte hänt ett skit, Malin har öppnat boken men hon har inte läst någonting i den och Cais har nog vart duktigast av oss alla; Hon har skrivit TVÅ hela meningar. Woho! Pluggispoäng till oss!

ANDRA AVENYN I KVÄLL, YES!

/ Linda


juste!

Alla ni som känner mig rätt vet att jag nu kommer sitta fast klistrad vid TV:n fram till klockan 6 och bara njuta av alla dessa matlagningsprogram som går nu. Haha! Så himla kul och kolla på, don´t know why. Man får helt enkelt inspiration!
 I love it.

/ Linda


sommaren är här igen och allt känns så underbart..

Det var länge sen jag bloggade såhär sent. Eller var det de? Skitsamma. Det var iallfall LÄNGE sen jag bloggade när klockan var 4 och jag precis kommit hem från en såndär bra lördagkväll med Cais och Malin. Man åker i väg när solen börjar gå ner, sitter och pratar, spelar kort och flumar ända tills man ser hur det börjar ljusna ute för att sedan sätta sig på cykeln och cykla hem.. cykla hem när det nästan är ljust ute och fåglarna precis har börjat kvittra OCH det är inte sådär äckligt kallt ute.. Då känns det fan det fan bra. Jag älskar att vända på dygnet, eller jag tycker egentligen inte om att sova in på sena eftermiddagen men att vara upp länge. Det går inte att beskriv med ord! Haha, jag låter helt hög? Jag kanske är helt hög? Eller så försöker jag bara vara lite såhär positiv såhär tidigt på morgonen.
Nej, nu får jag sluta blogga innan jag skriver något olämpligt. Ska i allfall ut och ta mig en såndär riktigt god "morgon-cigg" som man så fint kallar det. God natt/god morgon på er alla.

/ Linda

fucked up.

I går var det en speciell dag. En dag som man bara vill glömma bort. Ut från mitt huvud! Den påminde mig om saker och ting. Både bra och dåliga saker men som sedan slutade med kaos. Jag tror att det är var första gången i mitt liv som jag fattade att jag verkligen måste lägga allt det där bakom mig och bara låta det försvinna.. försvinna och aldrig mer komma tillbaka igen. Även fast det kändes bra där ett tag så fick jag bara skit ur det. Men det är sånt som händer, life goes on.

Fråga inte, låt det bara rinna ut i sanden..


Den här låten är fan förstörd, jag kan inte lyssna på den knappt.

/ Linda


Sommarkänslor..

I dag är det jätte fint ute. Ska nog passa på att ta en promenad till Båsenberga med min stora syster sen och sätta oss vid brygga och chilla vid vattnet. Jag älskar och sitta vid vattnet, åka båt... Ja, bara vara nära vattnet och njuta! Det skulle verkligen inte sitta fel med en grillkväll snart vid någon badplats. Några vänner, en cider i handen vid en sjö på kvällen. myys! Men det lär väl ingen som är på, inte på det i allfall.. Känns som att jag är den ända i hela min vännerkrets (förutom Lina och Paulina) som tycker om och sitta vid vattnet och ta det lungt.
Från en sak till en helt annan sak; I morgon blir det shopping! Dock tycker jag inte om det här vädret när det vankas shopping.. Super varmt i butikerna! Får ta på mig någe lätt i morgon helt enkelt.. Hoppas jag inte tappar min shopping lust i morgon bara för jag behöver verkligen köpa kläder, dels till studenten och dels lite sommarkläder. Jag måste verkligen rensa ut i min garderob och köpa nytt.. jobbigt!

Jag vill bli kär, Eller är det bara vädret som lurar min hjärna att vilja bli kär? Varför har jag så svårt och bli kär?!

Nu ska jag ut!

/ Linda

sommarjobb..

Jag var nyss nere på arbetsintervju med han som är avdelningansvarig på jeans, på Factory Outlet. Det gick super bra, tyckte jag! Så det blir att spendera många, jag hoppas på många, tillfällen nere på jeanavdelningen på Factory i sommar.. Så det är bara och komma dit så ska jag nog allt försöka hitta ett par jeans till er, måste bara först komma in i arbetet innan jag blir något proffs ;) Men det kommer gå super bra. Jag hoppas verkligen att jag kan börja där redan i Juni och få jobbtider då. Jag är i allfall glad att jag äntligen, efter två ansökningsbrev, fått ett sommarjobb där. Yes! Det kommer nog bli en bra sommar.
Nu tänkte jag försöka dra med mig Malin ut till Båsenberga och sätta oss där vid vattnet i det fina vädret. Underbart!

Happyface.

/ Linda

Sommaren..

Det är sjukt fint väder ute. Älskar det! Synd bara att man inte har hunnit köpt några sommarkläder.. Det är lite konstigt för att jag har typ bara "vinterkläder" medans om man öppnar min lillasysters garderob så finns det nästan bara sommarkläder.. haha! Men ska åka och shoppa med familjen på lördag igen så jag lär väl hitta något där, om inte annat studentkläder.. Förhoppningsvis.

Nu börjar det pirra lite i magen. Jag ska ju som sagt på arbetsintervju på Factory outlet. Jag vet att när man väl sitter där kommer allt gå bra och det kommer inte vara lika nervöst längre, för jag känner ju han som jag ska prata med lite ifrån innan när jag har haft mina tidigare praktiker på Factory outlet, men lite nervöst är det ändå. Jag hoppas iallfall att det ska gå bra och att jag får sommarjobb. Lycka till, till mig ;)

Nu ska jag blåsa håret och fixa mig. Hörs sen!

/ Linda

En dag med Bella..

I dag efter skolan var jag med Bella smurf. Eftersom att båda inte hade någon speciell lust och slösa pengar på fika så bestämde vi oss att vi skulle baka kladdkaka hemma hos Bella. Så vi bakade och avnjöt sen kladdkakan med grädde och ett glas cola framför filmen "Bad boys". Det var ett trevligt besök hemma hos Bella. Vi får ta och ses någon mer gång snart, har ju inte blivit så ofta.. Du är ju med din J och S heeela tiden, fuck them.. haha nerå :) Hoppas du fattar att jag inte var seriös.. EH du fattar nog vad jag menar! ;).
Ses snart plutten!




/ Linda

Frågor utan svar..

Studentens ljuvliga dagar börjar närma sig med språng. Jag är så himla glad att jag äntligen ska ta studenten, men ändå rädd.. Vad ska jag göra efter skolan..? Kommer jag bo hemma om ett år eller bo helt ensam? Vilka vänner kommer jag hålla kontakt med? Kommer jag jobba eller vara arbetslös i höst? Jag har sjukt många frågor som jag inte har svar på.. än. OCH det hjälper ju inte heller att jag har sjukt mycket att göra innan studenten.. Massa prov som jag inte gjort, inlämningsuppgifter som jag har här hemma; halv klara, svenska nationella muntliga som måste göras.. ja, det är massor! Men jag får helt enkelt ta tag i det där. Inte i dag MEN i morgon. OCH i morgon är det också en speciell dag; Jag ska ner till Factory outlet och prata jobb.. Jag hoppas verkligen att jag får sommarjobb där, dels för att jag inte har sökt jobb någon annanstans men också för att jag trivs så SJUKT bra där.. Det är ett jobb som jag skulle kunna tänka mig att ha i höst och framåt, en bra start på jobbarlivet; Helt klart!
Jaja, men innan allt det här med studenten och bli fri från allt vad skolan heter  så är det mycket planerat. Det blir tre klassfesten tre helger i rad från vecka 20-23 och jag hoppas verkligen att dem blir lyckade! Sen blir det, hoppas jag, lite grillkvällar, brännbollskvällar och kanske en å annan runda med klassen till Djulösjön kanske.. OM inte min klass är tråkig och inte vill hitta på saker.
Allt det här jag skrev nyss.. allt funderade kring allt får mig att aldrig kunna somna på kvällarna/nätterna SÅ det ska bli sjukt skönt att slippa att ligga och vrida och vända sig och försöka sova i 2-3 timmar om nätterna.. Underbart!
Nej, nu ska jag och mamma åka ut och övningsköra en sväng. Det är också en grej som jag undrar över, när ska jag ta tag i det här med körkortet? jag har fan inte ens skrivit in mig på någon körskola. Och jag vet att det är sjukt mycket uppbokningar med körlektioner, uppskrivingar, halkan och uppkörningar så hur jag ska få allt gjort till i höst med alla dessa väntetider på allt.. Det vet jag inte! suck.. Jag har nog frågat mig tusen gånger VARFÖR jag inte började med det på engång när jag blev 18 år så jag hade haft det avklarat. Jaja, hoppas Pullan får körkort snart så vi kan åka ut och glida. För det är fan allid bara vi som är på och åka överallt.. haha! Nej men ut och köra var det. Hejdå!

/ Linda

Världen behöver förbättras..

Jag förstår egentligen inte hur världen kan tillåta att folk blir hemlösa, att folk inte får i sig tillräckligt med mat för att orka dagen, att folk går runt omkring utan några vänner alls, att folk inte ens har råd att köpa ett klädesplagg på flera månader. Jag fattar inte att hur mycket pengar vi än skänker till olika fonder, skaffar fadder barn osv så ser jag fortfarande ingen skillnad på  världen.. eller är det bara jag som är blind och inte se skillnaderna? Visst att folk har hjälpt barn och vuxna i svåra situationer, det är ingen som inte kan säga att folk har gjort, men oftast visas det på t.ex. TV de dåliga saker som fortfarande finns kvar där ute, de visar nästan aldrig de saker som har förbättrats?
OM jag skulle så skulle jag kunna skänka hur mycket pengar som hellst för att t.ex. folk i afrika ska ha det bra. Att det ska kunna vakna på morgonen och få i sig en stor frukost, åka till skolan/jobbet och sen åka hem på kvällen och äta en stor middag med familjen för att sen somna skönt i sin mjuka säng MED stora sköna täcken och kuddar. Jag tycker att svenska folket (men inte  bara svenska folket) ska försöka skänka mer pengar MEN också ha kontroll på att verkligen pengar GÅR till de behövande. Att man inte bara skänker pengar till någon rik snubbe som sitter på gatan och ser fattig ut, tro mig; det finns folk till allt nu förtiden.
Jag blir så trött på världen ibland. Även fast jag vet att man kan vara med och påverka och göra olika förändring så kommer det fortfarande finnas massa dåligt kvar OCH det är så frustrerande.

http://www.youtube.com/watch?v=d08X2lN669k&feature=related

/ Linda

Leona Lewis - Better In Time

Skön musik såhär på natten innan man ska sova!



Finns en bättre video på youtube.com som ni kan se på iställe för den här tråkiga.
http://www.youtube.com/watch?v=Skc5bnKj-50

/ Linda

trött efter skolan..

oj, jag råkade visst somnade vid 7 och vakna nu :P
illa. Måste sätta mig och plugga nu.. Prov i morgon,
tråååkigt men måste ju göras. Har JÄTTE många prov
innan sista maj, blää. Mycket och göra på slutet.

/ Linda

The Hills..

Jag ska nog ta och kolla på massor med The Hills avsnitt :)
mums! Det gillas när man inte kan sova ska ni veta.

/ Linda

Sommartider HEYHEY!

Sommaren börjar sakta men säkert komma.. Dags för en ny
header :) De här får duga så längre tills jag får någon inspration.

-
Dagen har vart seg.. Finns inge och skriva!


/ Linda

I en sal på lasarettet..



Kommer ihåg när jag var liten och sjöng den här låten.. Sorlig tycker jag!


/ Linda

Valborg är nu över..

Det var en helt okej kväll i går :) Först var vi hos Lina och Paulinas
kompis och så kom det massor med folk dit. Sen när typ alla hade
dragit (För att gå in på starlight som det var grattis inträde innan 11)
så gick jag och sofie ner med det sista folket. Träffade massa med
folk på stan.. Slösade tyvärr också pengar på krogen. Man ska fan
inte ha med sig kortet till krogen!! Så nu är jag nästan pank OCH
jag fick miina pengar i går liksom.. Eller var ju i och för sig och
shoppade i Norrköping i går, hittade lite smått och gott =) Sen var
jag bara tvungen och köpa ett par skit balla glasögon som är så
fula så dom blir snygga! ;) haha. Jaja. Dagen i går var mycket bra.

I dag blir det lungt, ska försöka kolla färdig på Vänner, säsong 8.
OCH kanske försöka få mamma att vi ska övningsköra till Högsjö
så jag kan låna säsong 9 av Jonny, då har jag något att göra idag.

/ Linda