helgensbravader.

Lördagen var lyckad.. Tills en person började kladda på allt och alla.. Drygade och var allmänt störig! Slutade med att jag hörde ett jävla duns från huset, slängde ciggen åt helvete och sprang in och när jag kom in står en av mina vänner och flåsar av irritation i köket med öl i håret.. Jäveln hade kallat henne massor med saker och hällt öl i håret på henne så killen flög ner med ett duns i köksgolvet.. Efter ett tag ansåg jag att dom hade lungnat ner sig så jag gick ut igen OCH helt plötsligt när jag står där ute så kommer han springandes i från husknuten med min kompis springandes efter honom.. I den sekunden trodde jag verkligen att hon skulle göra något som hon sen skulle ångra dagen efter. Men lyckligtvis slutade allt bra, som jag förstod det. Förutom den där spårningen så var det trevligt :) vi åt grillat, spelade öl-brännboll (träningsvärk där, snacka om otränad), körde "jag har aldrig" och pratade massor. Planerar nu redan en fest i Juni någongång om inte i början av Juli.
Hoppas att Fia kan skicka korten snart från i lördags. ÄNTLIGEN så fick jag den där gruppbilden på alla brudarna som jag velat ta varje gång vi samlats men sen glömt bort.
Jajuste, kul att mobilen ringde på söndag morgonen kl 8. Det var jobbet! Som tur var så drack jag inte så mycket på lördagen så jag var ganska pigg när jag fick rycka in kl 11 då en var sjuk. Blev en relativt lugn dag på jobbet =) skönt med såna dagar också.

/ Linda

22 Maj

Jag är inte riktigt återställd än. Har fortfarande lite feber, ont i halsen och hostig. Inte kul! Känner att jag skulle behöva vila upp mig några dagar.. Men i morgon är det full rulle hemma hos mig (Min lillasyster håller också i partyt). Finns ingen återvändo nu att dra tillbaka allting. Så i morgon är det party hos mig! Dock ska jag nog ta det lite lungt med alkoholen. Jag längtar feet mycket! De kommer befinna sig 18 personer hemma hos mig i morgon som ska grilla, spela brännboll, kubb, dricka, prata, skratta och massa mer. Hoppas på en lyckad kväll och att regnet håller sig borta!
Nu ska jag gå och lägga mig i soffan som jag har gjort mesta del av den här dagen. Ta en alvedon ska jag också göra och lite host medicin.

Hörs.

/ Linda

kl. 03.02

Ja jag borde inte vara uppe såhär sent men jag är typ helt överpigg? Jag har typ sovit hela dagen.. Eller i allfall till klockan 3 eftersom att jag har gått och blivit sjuk. Har dragit på mig en förskyld och som grädden på moset; Feber! Livet är härligt ibland, nooot.
Jag blir helt överlycklig när jag kollar ut igenom fönstret för det börjar bli ljuuust ute! En av de bästa grejerna som finns, tycker jag, är att vara vaken hela natten och bara gå ut på trappan och ta en cigg och NJUUUTA av att det är HELT tyst överallt! Inga bilar(förhoppningsvis), inga gräsklippare, inga grannar som pratar någonstans; INGET! Dock så slår det inte att vara ute och festa hela natten en sommarkväll/natt från när solen gått ner till den går upp igen.. Men det hör inte hit just nu ;) utan nu ska jag ta en cigg i lungnet och sen hoppa ner i sängen.. Var sjukt länge sen som jag var uppe såhär sent, NOT GOOD!

I morgon är dagen planerad med mammsen. Katrineholm för hela slanten och övningskörning! Kanske lite Cais eller lite Sarah också? vem vet.

God natt!

/ Linda


15 maj 2009

Här sitter vi på köksgolvet som ett par luffare, haha. Frida håller på och målar medans jag och Sofie sitter och kollar på, lata som vi är, och dricker cola. Nej men vi kan inte göra så mycket så att.
Vi sitter och planerar lite inför i morgon; Frida ska ha lite fest här i morgon. Vi har funderat på att spela ölbrännboll MEN vi kanske inte blir så många så att vi blir två lag. Vi får se hur det blir i morgon helt enkelt. Lite party blir det med cider för min del. Shopping blir det i morgon också.. Ska försöka hitta minst ett par jeans.. Jag jobbar på en jeansavdelning men jag har typ INGA jeans.. super dåligt! Men man har ju aldrig tid att kolla på jeans till sig själv, vilket är förstårligt eftersom att man hjälper kunder. Men men jeans i morgon alltså! Sen ska jag försöka hitta en plånbok som jag skrev i förra inlägget.
Jaja.. vet inte vad som händer nu men något blir det i allfall.. Frida är ledig i morgon så vi kan vara uppe lite längre i dag. Får väl njuta att Frida har tv för engång skulle ;).

Skriver kanske senare eller så blir det i morgon när vi kommer hem.

/ Linda


Sundvsall dag 2.

Sitter här i Sundsvall med datorn i knät och kollar ut på världen. Det är ganska fint väder ute förutom att det är moln på hela himlen MEN solen lyser igenom så det är nice. Massa bilar som åker fram och tillbaka här ute också. Man kan se upp till högre höjder.. undra om det finns björnar där? haha. Alltid helt nojig när jag går i skogarna här för vem vet; Kanske det kommer en björn?
Min stora syster har flyttat till en större lägenhet så det här är hennes tredje lägenhet i Sundsvall. Kan man inte bara nöja sig med den första lägenheten? I och för sig var det en 2a så den var nog lite förstor men den förra lägenheten var perfekt. Älskade den as mkt. Den var fräsch! Tycker dock om den här lägenheten också MEN den behöver verkligen göras om i alla rum... Vilket min stora syster håller på med.
Vi kom i allfall upp hit i går och resan hit var ju ingen hitt. När vi hoppade på tåget från Stockholm till Sundsvall så fick vi reda på att vi skulle få åka upp till Hudiksvall MEN att vi sen fick forsätta med buss till Sundsvall för att en elledning hade gått av.. Så när vi kom till Hudik så hoppade vi på bussen och var i Sundsvall 40 minuter senare än planerat men det fick bra ändå :) efter det åkte vi hem till Frida och städade och lagade mat och sen så gick vi typ  och sov.. Hann inte göra så mkt.
I dag så har jag och Sofie gått ner på stan vilket tog 20 minuter... Skönt och gå lite =) sen så gick vi till Frida's jobb och väntade på att hon skulle sluta och sen så gick vi vidare till stan och shoppade =). Jag hittade tre styckna tröjor från Gina tricot som kostade 149:-/st , sen hittade jag ett par skor från Indiska som var super söta och sen ett svart baslinne från Veromoda.. Blev medlem på veromoda också, haha. Jag och mina medlemskort.. Funderar på att kolla efter en plånbok i morgon med massa kortflikar i.. För jag har så himla många kort.
Schema för i dag: Äta potatisgratäng med korv. Gå en promenad med systrarna och sen blir det väl att mysa och kolla på någon film eller tv.

Här kommer bilder på det jag köpt i dag:



/ Linda


måndagsbarn. (tisdagsbarn)

Var som sagt på lager 157 i går. Testade massa kläder men kände att shopping får vänta tills på fredag när lönen kommer. Köpte dock en tröja som det stog "Jag är bäst" på, nice va? ;) haha.
I dag blir det grillning med familjen. Funderar på att ta en cider till det.. och ja jag vet det är tisdag men EN cider kan väl inte skada? Solen kom ju faktiskt fram precis och då passar en cider bra i handen.

Ska försöka ringa Malin och snacka lite med henne. Måste prata med henne nuuuu!

/ Linda

Vingåker - Hälleforsnäs.

Snart blir det att dra iväg till lager 157 med mamma, Sofie och Pullan. Hoppas jag hittar något där! MEN först; Duschen och en försenad frukost.

/ Linda

time to move on..

Snart bär det av till Sundsvall igen. Jag längtar! Då lär det bli mer bloggande också, om ni känner mig rätt.. eller rättare sagt; min blogg! Löning på torsdag (perfekt till resan) så lär bli shopping i Sundsvall! Jag behöver massa nya sommarkläder! Så jag ska testa varendra litet plagg som är snyggt som jag ser! Det ända som jag INTE får köpa för mig själv är.. Ja ni kan väl gissa? jajuste, sjalar! Jag har 11 st glansiga sjalar och 12 st "halsdukssjalar".. jag får fan sluta köpa sjalar! Kom hem med senast förra veckan med 3 st "halsdukssjalar" från Factory outlet då köpte två burrberry inspirerade sjalar som var lila(iställe för orginal färgen beige) och marinfärger på och sen en helsvart, värt men ändå ovärt. Men skitsamma.. Jag säger alltid; Jag lider inte av det om 10 år! Och det är ju faktiskt sant! men jaja. Kommer bli kul och komma upp till Sundsvall igen och ta det lungt! Förra gången var det ju snö där uppe.. Hemskt! Men nu är snön borta förhoppningsvis ;)

pussssss.

/ Linda

mad world!

Du såg åt mitt håll, men jag låtsas som ingenting
Å mitt hjärta slog, jag hörde varje slag.
Varje gång jag ser dig är det som om allting stannar till,
och jag vet inte varför.

/ Linda

dagarna kommer och går..

Egentligen skulle jag behöva den här bloggen till att skriva av mig men jag har ingen ork.

Några datum som kommer förgylla min tid framöver är;
8/5 (I dag alltså) - Åka ut till Igelfors och grilla och ha det mys med Bells och hennes vänner där.
14 - 18/5 är jag uppe i Sundsvall med min lillasyster hos våran storasyster.
23/5 - Grillmys med brudarna hemma hos mig. Ölbrännboll, lekar, shotrace m.m..
6/6 - Nationaldagen och därmed ev. öltält?
13/6 blir det att kolla på när studenterna springer ut!

/ Linda