Sommarlov? Eller inte.

Det var ett tag sen jag skrev här. Dåligt Linda! Men jag har haft så mycket att göra de senaste dagarna.
Jag började jobba i tisdag och sen dess har jag jobbat förutom torsdag. Det har vart jätte kul och jag trivs super bra, än så länge. Ni skulle vart där i går, det var sjukt mycket folk! Dels för att det var lördag men också för att det var löning och en ny butik brevid öppnade i fredags. När vi tömde provhytt korgarna så tog det FEM MINUTER och så var de fulla igen så vi hann inte ens vika alla byxor och lägga ut de igen förens det kom 20 par byxor till.. Det var sjukt stressigt! Då kan man snacka om stresstålig, fyfan! Det var som en liten stress-utmaning ;).
I allfall, på min lediga dag så åkte jag till Katrineholm med Cais och gick lite runt där och sen kom Bells på kvällen och sov hos mig till på fredagen för hon skulle också gå upp och jobba (Hon jobbar också på Factory outlet fast hon jobbar på sko och jag jobbar på jeans-avdelningen.)
Den här veckan som kommer ska jag bara jobba två dagar; Måndag och Torsdag. De lediga dagarna är redan planerade, är aldrig ledig från något längre ;). På måndag efter jag jobbat till 3 ska jag fika med Lilli, Tisdag ska jag in till Katrineholm och köpa en film-box med "En fyra för tre" (Nostalgi), på onsdag ska Emelie komma hit och vi ska fika och gå runt lite i Vingåker OCH på fredag till lördag ska jag på Kryssning med mamma, syster, familjen-nilsson och Malin.. Det kommer bli kul! =) MEN på söndag ska jag bara kurrera mig, eller är det någon som har något förslag? ;)
Jaja.. mycket prat om jobb och ledighet. Jag avslutar nog här innan jag skrämer iväg mer läsare.

/ Linda

För jag har tagit studenten!

Kankse att man ska ta tag i bloggen nu när sommaren är här och man har all tid i världen? Vi får se om orken finns där. Ska börja jobba om exakt en vecka så kommer förmodligen inte ha någon tid med bloggandet då heller.

Studenten var i allfall lyckad. Fick massor med fina presenter och pengar. Och hade en hel trevlig dag med Hp3Hs, vänner, familj och släkt. Tack!


Hp3Hs, jag kommer sakna den klassen, både alla bra och dåliga stunder.


/ Linda

Blodin vs. Brunett.

Linda goes brunett igen. That´s Right.


God natt folket!

/ Linda

Studentveckan har bara börjat..

I går var det mösspåtagning och utgång på kvällen. Det var en riktigt rolig kväll. Som vanligt så skulle jag lämnat kortet hemma, jag lär bli pank om jag inte fattar att bankomatkortet SKA vara hemma på en fredag kväll. Men det var kul och jag träffade massor med folk som jag inte träffat på länge. Jag gjorde säkert bort mig massor, det bjuder jag på ;).

Jaha, vad gör jag nu då? Jag skulle kunnat vara inne i Katrineholm och vingla runt på gatorna med mina klasskompisar och några cider i handen MEN jag valde att stanna hemma för att kurera mig från min förskylning. I morgon blir det shopping i Eskilstuna, själv. Alla andra lär väl vara bakis och sova bort hela dagen medans jag ska njuta av att inte sova bort dagen, härligt!

Avslutar med en liten vissa som kommer vara uttjatad i slutet av nästa vecka:
För vi ska ta studenten, för vi ska ta studenten, för vi ska ta studenten!!! FY FAN VAD VI ÄR BRA!

Sup på!

/ Linda

tröttttt!

Jag sitter här och plugga. Fattar ni eller? Klockan 10 över 2 på en onsdag natt sitter jag här och pluggar som en tok. Det går ju inte bättre för att jag inte fattar ett skit heller. Jävla naturreligon kan ta sig i röven, det kan livetsord med göra. Jävla skit religoner är vad det är. Varför måste elever på skolor tvingas skriva om något de inte ens vill nudda näsa vid? (mobba inte mitt uttryck) nej fy fan. Nu ska jag sova för här pallar jag inte sitta mer. Jag är trött! Och jag måste vara pigg till mösspåtagningen klockan 2 i morgon och festandet på kvällen OCH festandet på fredag.
Jag förstår inte hur jag kommer palla. + att jag är sjukt.

/ Linda

skolan är skit.

Det är mycket nu, tro mig.

/ Linda