Mitt liv just nu..

Jag är sämst på att uppdater jag vet. Ni kanske vill veta vad jag har haft för mig? Ja det vill ni ;)
Fredag; Party! Först hos Pullan och sen drog jag, Pullan och Cais till Angelica där hon, Kimona och Josse var. Det var en jävligt lyckad/olyckad kväll; För mkt av det goda, minnen tillbaka, misstag, bortgjord, skratt, ölspel och ja, allt som en utekväll inhåller ;). Den var lyckad i allfall! Sov hos Pullan sen också för att jag "missade" bussen.
Lördagen; Var hos Pullan till klockan 3 och sen drog jag hem och bara tog det lungt.
Söndag; Bara tog det lungt.
Måndag; Jag tog det lungt.. Träffade Malin lite på kvällen.
Tisdag; PULLAN FICK KÖRKORT! Men vägrade dock komma till Vingåker. tråkmåns!
Onsdag; Pullan kom och hämtade mig i Vingåker. Vi åkte seriöst bil, runt och runt, i 5 timmar. Angelica var med oss på kvällen också. Sen sov jag hos Pullan.
Torsdag; Jag och Pullan bestämde oss för att dra iväg till Lager 157 i Hälleforsnäs. Fick med oss min lillasyster Sofie och Sarah. Utvärdering av Lager 157; Sämst service, såg utplockat ut fast det inte var det; Är du ute efter basplagg så ska du åka dit. Blev ett stopp i Flen för att käka pizza och sen drog vi hem. As kul i bilen hem.. haha! Radiobilarna och Mjölkakon ;) haha. Sarah var helt galen!
Fredag; Försfest hos Cais i Vingåker med 5 härliga tjejer. Drog sen in till stan och ut på krogen. Inte så mkt roligt folk ute. Jag och Pullan drog runt i bilen i ställe. En lullig och glad Linda. haha.
Lördag; Jobbade på dagen från 12 till 5. Sen kom Pullan och Fia kom och hämtade mig i Vingåker. Vi drog ut till Kjesätter och kollade på Fia's rum där och sen drog vi in till Katrineholm. Drog ut på stan men det var inte så mkt folk.. Sen drog jag hem med nattbussen!
Söndag; Jobbade från 12 till 5. Gjorde inge speciellt på kvällen.
Måndag(Idag): Jobbade från 9 till 18. Sen dess har jag inte gjort ett skit.

Såhär ser min vecka ut;
Tisdag; Ledig. Tandläkaren kl. 14.00 och sen ska jag bara TA DET LUNGT(!).
Onsdag; Jobbar från 9 till 18.
Torsdag; Jobbar från 11 till 20.
Fredag; Jobbar 10 till 19. Chill och vindrikningsmys med Malin? Pullan? Cais? Vem vet!
Lördag; Jobbar 12 till 5.
Söndag: Jobbar 12 till 5.

Härlig vecka va? På Söndag kommer jag vara slut!

Hoppas ni orkade läsa igenom allt ;)


/ Linda

Vad är det med folket?

Jag blir så trött på folk.. Fattar inte folk att både jag och dem kan göra misstag?
Skärp er för fan!

/ Linda


Mamma säger att rökning inte är bra..

Dagen har gått och nu sitter jag här..
Dagen började med att jag åkte in till stan för att träffa Pullan och sen åka till Duveholm och lämna alla böcker som jag har kvar.. Träffade Bells också på Duve.. Och åkte sen upp till stan! Käkade på donken med Pullan och Bella och sen kom Emelie.. Jag och Emelie (Som jag inte träffat på jätte länge) gick i väg och de andra drog hem.. Vi satte oss på ett fik i Katrineholm och snackade massor =) Gjorde också en videoblogg som TYVÄRR inte kommer upp på bloggen ;) haha. Sen vid 20 över 4 drog jag hem för att direkt dra till jobbet och jobba i tre timmar.. Sen dess har jag haft en väldans diskution med mamma och ett STORT erkänande.. Och sen slank det ner några cocktails där.. Och nu funderar jag starkt på att sova! Utgång i morgon, givet! I morgon kommer ni få se mig full som en kastrull och det hoppas jag att jag också få se er som. God natt!

/ Linda


Sj:s tåg mot Sundsvall..

Juste, i förrgår kom tågbiljetterna som ska ta oss till Sundsvall. Så den 16:e till den 20:e så är jag och Pullan uppe i Sundsvall och glassar i värmen.. Eller ska man säga glassar med våra vinterjackor uppe i kallheten? Hoppas det bli kul i allfall. Min lillasyster och hennes kompis ska åka upp en dag tidigare, I think. Så min storasysters 1:a kommer bli full med ungdomar i hela 5 dagar.. I hope she like it. Hoppas på party där uppe.

/ Linda

Veckans planer;

Måndag - Shopping. (Hittade en jätte snygg väska för 500:- på Belle, ett par jätte fina örhängen till min lillasyster och två drinkmått till mamma)
Tisdag - Shopping med Pullan. (Hitta en vitskimrande ögonskugga och en jätte fin sjal från H&M)
Onsdag - Fri från allting i dag. Dator och TV dag kör vi ;) haha. Ner till Factory Outlet med Malin.
Torsdag - Dubbelbokningar är aldrig bra. Ono.
Fredag - Party med Bella?
Lördag - Bakisdag med Bella?
Söndag - Inga planer.

Min vecka är rörig. PLUS att man vet aldrig säkert om planerna kan ändras eftersom att jag kan bli inringd närsomhelst för att jobba och jag är inte den som takar nej till jobba, eller hur Pullisch? haha.

/ Linda

Handen i handsken..

Tänkte fixa mig lite och sen dra ner till Factory outlet och kolla lite (Men Malin förhoppningsvis). Hinner ju aldrig gå ner och kolla på damavdelningen när jag jobbar så måste tyvärr ta mig tid på fritiden och kolla läget där nere. Jag hoppas jag hittar någon fin topp =) Jag är lite sugen på något rosa. Men det är väl alltid så att när jag är sugen på någon speciell färg så finns det inget fint med den färgen. På tal om rosa, jag var i går med Pullan i Norrköping och shoppade lite.. Jag hittade faktiskt en jätte fin rosa top från Saint tropez men tyckte inte att den riktigt var värd de där 500:- som jag skulle dra från mitt kontokort så la tillbaka den för att ge den till någon annan.. Men kom ändå hem med En vitskimrande ögonskugga från Make up store(Såklart) och en jätte fin rosa/lila sjal som såg lite gammaldags ut. Kan ta kort på den senare och lägga in den, den är super fin och passar till mitt hår! Mörk lila kommer nog vara min färg i höst, I hope. Mörklila och brunett är som handen i handsken, suveränt!

/ Linda

Cascada - RunAway



Härligt med lite musik som sätter liv på tillvaron.

/ Linda