clean up!

Det lönar sig att städa :) har hittills hittat 157,50 kr i mitt rum som jag inte visste existerade. Man får pengar för att städa, de ni ;).
Funderar på om jag ska städa grundligt (skura av golvet, damma osv.) men vet inte om jag orkar eller har tid. Börjar jag städa grundligt så måste jag vara färdig tills ikväll för i morgon jobbar jag 11.00 till ev. 20.00 och då orkar man inte hålla på och städa. Får väl se hur jag gör.. Dammsuga måste jag i allfall göra för jag har en hund som har en tendens att håra ner ÖVERALLT! usch. Det enda negativa med att ha hund.. Håret (Dammsugningen)!
Jaja, dags att ta tag i städningen igen!


/ Linda

Nedräkningen har börjat..

Nu är det bara 3 dagar (Om man räknar med den här dagen) kvar tills jag fyller 20 år . Det ska bli skönt! Ska inviga min 20 års dag med att gå på system och köpa kvällens dricka som består av Champagne Rosé, lite cider och en flaska rosévin! Sen så ska jag jobba, lite booring och jobba på sin födelsedag, och sen så ska jag ha 10-15 tjejer här. Blir ost och fruktbrika och sen tänkte jag planera ut lite lekar oså. Men det är 3 dagar kvar så jag hoppas med allting! Ska ner till jobbet (Factory outlet) sen och kolla om jag hittar något att ha på mig på lördagkvällen och sen ska jag försöka städa lite i mitt hus :) Jag lääängtar tills på lördag! Kommer bli great!!

/ Linda