lite bilder..



Hittade en några bilder på digitalkameran från en onsdagen den 25 Mars. Kommeru i håg det datumet Pullan? ;)

/ Linda


Borta bra men hemma bäst..

Jahjaa, då har man vart i Vingåker i en dag och redan inte haft någon som helst tid att sitta vid datorn förens nu.
I dag så har jag först träffat Bells en stund. Senare träffade jag Malin, snackade och kedje-rökte på hennes balkong; just like old times! Sen drog jag i väg till Bells och träffade henne och hennes kompis Emilia men efter ett tag kom mammi och hämta mig.. Har också hunit med och övningsköra.
Tänkte att jag skulle lägga ut alla bilder från Sundsvall i morgon för just nu är jag för trött för det.
I morgon står Katrineholm på schemat hela dagen! Först ska jag och Malin åka in och träffa Cais och sen blir det drinkning och ev. grillning med ett gäng hemma hos Pullan på kvällen. Hoppas på fint väder!
Återkommer i morgon.

/Linda

Sista dagen i Sundsvall.

Om 3 timmar sitter jag på ett tåg hem till mitt kära Vingåker. Det har vart skönt att vara här och tat ett litet break från allt och alla där hemma men nu vill jag hem till allt och alla. Norrlänskan har satt sig hårt på min dialekt känns det som, det är soligt men väldigt blåsigt och kallt och jag pallar inte se mer snö längre.. Så nu ska jag hem till mitt älskade hem och njuuuta av solen och alla gnäliga sörmlänska dialekter. Borta bra men hemma bäst som man säger! Dröjer ju inte länge tills jag ska upp till Sundsvall igen; Redan den 14 Maj drar jag hit igen så hej då Sundsvall och hej Vingen ;)

/ Linda 

Sundsvall, dag 4.

Gårdagens kväll blev lyckad =). Vi satt här och grillade och drack med några av Frida's kompisar. Det blev "jag har aldrig" och "Sanning och konsekvens" korten som jag köpte i förrgår.. Man fick veta saker som man egentligen inte ville veta och man fick berätta saker som aldrig något fått veta, hemskt men roligt. Kvällen slutade i allfall med att jag satt och fylle käkade med mig själv och Frida och Annika la sig efter att alla hade dragit.. Malin kom också en sväng efter att alla hade dragit.. Hon hade också med sig über söööta hund Ronja! I want that doogiee!
I dag så har dagen beståt av städning, diskning, en timme's promenad och lite moffing på kvällskvisten :) Jag och Frida kollade också på lite Al a Emma på webtv och sen på en film som hete.. ehm.. "Save the last dance" tror jag.. Och sen kollade jag, frida gick och la sig när jag började kolla, på filmen American history X, SÅ jävla hemsk film! Jag gråter lika mycket varje gång.. Inga snyftingar här utan riktiga bamse tårar, ussch! Jag förstår inte endel folk även fast jag ibland förstår dom (Spelar ingen roll om det är någon vit som säger något eller någon svart).. Men att de ska gå så långt..? Ja då har de VERKLIGEN gått över gränsen. Skulle jag styra världen så skulle jag inte acceptera sånt.. Visst det få ha sina åsikter men håll dom inne om det ska bli bråk och folk blir skadade.. det är fan inte rätt. Jag blir så jävla arg på sånt!!
Jaja, jag ska försöka sova nu.. För i morgon blir det är åka ner på stan en stund på dagen och sen vid kvar över 6 drar jag hem mot Vingen igen! Back to the vardag ;)

/ Linda

Gårdagens shopping.

Jag skulle vara sparsam när jag var här uppe och inte köpa något.. Men ack så fel man kan ha. Det här köpte jag i allfall i går när jag och Frida gick runt i affärerna här i Sundsvall.


En sjal från H&M som jag kollat på förut. Var rea på den nu så jag slog till! ord.pris: 69.50 kr. Rea: 29.50. Ett kap!


Var inne på bodyshop för att köpa ett body butter och hittade en liten version av den stora så köpte en liten body butter för 75:- med lukten jordgubb, super god! Sen så passade jag på att bli medlem också på The body shop kostade 100:-.


Gick till lagerhouse och köpte mig två kortlekar. Sanning&konsekvens den elaka versionen och sen "Jag har aldrig". Tänkte att det kanske skulle lätta upp stämingen när man är/har på fest. Kostade 99:-/styck


Sen var jag tvungen att gå in på Make up store.. Jag vet att jag inte ska köpa något där i från men eftersom att jag råkade kasta min andra vita ögonskugga i golvet för några veckor sen så var jag faktiskt tvungen och köpa en ny vit ögonskugga. Kostade mig 130:- och sen köpte jag Make up store tidningen för insprationens skull, kostade mig 59:- sen eftersom jag är medlem på Make up store så kostade det inte sammanlagt 189:- utan fick betala 137:-, lite billigare i allfall.

Det blev lite i går men inte så mycket.. Jag var aldig inne på Gina tricot för jag visste att går jag in dit så kommer jag säkert komma ut med några tröjor.

/ Linda 

Ben and jerry.


Köpte den här glassen i torsdag när jag kom. Den är så himla god! Men som jag har sagt förut: 25-27 kr (kostar lite olika på olika ställen) lägger man ut på en glass sällan, en sån här lite glass i allfall.

/ Linda


18 April

Ni får njuta av lite musik när jag inte kan lägga in bilder. Men ska försöka lägga in lite bilder sen på det jag köpte i går med syrrans systemkamera.



/ Linda

Sundsvall, dag 3.

Fan. Jag som brukar vara så duktig och gå upp innan 11 när jag är i Sundsvall  men nu dom senaste två dagarna har jag gått upp efter 12. I och för sig finns det inte så mycket att göra om jag skulle vakna tidigare För Frida är på jobbet och hon har ingen TV så det är lite svårt att hitta på saker. Kan ju kolla på webtv men det är inte alltid det finns några bra program att kolla på.
I kväll blir det i allfall att grilla med några av Frida's kompisar. Och självklart dricka cider. Hoppas det blir trevligt! Har bara träffat två personer förut av dom som kommer men tror nog att dom andra också är treviiga så blir nog inga problem.
Känns lite tråkigt att skriva blogginlägg utan att sätta ut några bilder... Bara massa text.. Men det får duga så länge tills jag kommer hem. Hoppas ni gillar att läsa massa text för just nu blir det bara det.
Jaja, nu ska jag kolla om jag hittar något bra att se på, på webtv och sen ska jag sätta på en tvättmaskin (Maha, jag ska tvätta!! Hoppas ingeting blir fel) och sen ska jag gå upp till ICA för att köpa korv och korvbröd tills ikväll.
Hörs senare mina vänner.

/ Linda

Swing Fly - Touch & Go

Super skön låt! Den här kommer jag i allfall dunka i sommar. Lyssna på den! Eller hur är den bra? =)



/ Linda

Sundsvall, dag 2.

Vaknade för ungefär 20 minuter sen av att min lillasyster ringde och sa att hon hade kommit in på stylist i Norrköping, grattis lillsyrrran ;). Det var skönt att sova ut lite efter i går, var väldigt trött!
Ska strax fixa i ordning mig, äta frukost och klä på mig för att sen åka ner till stan. Själv grejen är att jag vet inte när bussarna går, jag vet inte hur man kollar det och jag har glömt vilket nr det är.. eller tror det är linje 2. Haha, bra Linda! Jag hoppas Frida har på sig sin mobil så jag kan ringa henne och fråga.
Finns väl inte så mycket och skriva.. Tänkte att jag skulle skiva lite om vad jag gjorde förra helgen i ett inlägg, bara jag får alla bilder och sånt!
Hörs sen.

/ Linda

Mot kallare städer..

Nu sitter jag hemma hos min stora syster i Sundsvall. Det är minus grader här! Fyfan så hemskt.
Började min resa i morse vid halv 8 och var framme klockan 10 i 2. Åkte hem till Frida och tog det lungt, lagade mat (Frida lagade mat) och sen så drog hon och kollade på en lägenhet som hon ev. ska flytta in i så då passade jag på att sova i en timme och sen kom Sandra och hämtade oss med en kompis, drog till havet för att sen se hur Sandra nästa fryste ihjäl i havet.. Skulle fan aldrig palla bada nu! Men hon hoppade i och kom nästan upp lika snabbt. Sen drog vi hem igen och drack lite te och cola med muffins (sandra och hennes kompis drog vidare) och sen kollade vi på en en bra, enligt mig var den bra, film.. Och nu sitter jag här medans frida sover för hon ska upp och jobba i morgon.
I morgon blir det en runda på stan för att köpa lite små grejer och alkohol. Tänkte vara lite ekonomisk för engång skull när jag är här uppe och inte köpa några kläder. Kvällen i morgon är just nu ett osäkert kort men jag skulle kunna tänka mig att hyra en eller två bra filmer och bara ta det lungt men en skål popcorn och en cider(alkoholfri) i andra handen. Vi får se hur det blir! Ska försöka sova nu i allfall. Jag hoppas att ni njuter av det varma vädret där nere i Vingåker för här är det svinkallt!

God natt!
(Bilder kommer upp när jag kommer hem för glömde min USB till minneskortet)

/ Linda

10 April.

Jag gör inte ett skit. Ska gå ut och ta en cigg i solen och ringa Cais! Senare kommer Pullan och hämtar bilen för i morgon drar vi i väg till Jönköping. Jag hoppas det blir roligt!
I kväll blir det förmodligen att dra ner på stan och bara kolla läget.. Undra om det är mycket folk ute?

JAJUSTE, det har blivit en vattenläcka här igen så nu är vattnet avstängt igen! Fan också. Får vänta med att duscha tills jag kommer till Pullan i kväll.. Jag måste borta tänderna nu..? Hur ska jag göra? Tror vi har någon flaska vatten någonstans.

/ Linda

8 April.

Är i Katrineholm hos Cais just nu. Satt lite på körskolan just nu men gav upp när jag fick så dåliga resultat. Får sitta med cd-skivan hemma lite den här veckan och sen försöka sitta nästan varje dag nästa vecka på körskolan. Jag vill ha körkort nu!!
I kväll blir det lite drinknig hos Pullan. Har köpt en Bag in box, hääärligt! Sen köpte jag också den nya cidern från Hanna med smak av peach, vanilj och päron? kom inte ihåg riktigt men den verkade god! Kan inte solen komma fram också så vi kan grilla i kväll? Kom igen solen!
Annars då.. Vad händer i veckan?
Torsdag; Åka hem till Vingåker, sen utgång kanske på kvällen? Sen åker jag hem med mamma på kvällen.
Fredag, Träffa Bells. Pullan kommer och hämtar min bil sen drar jag med till Katrineholm. Kolla läget på stan på kvällen men ingen alkohol.
Lördag; Elmia i Jönköping!
Söndag; Bara ta det lungt.

/ Linda


Money, Money.. Money.

Äntligen har jag fått deklarations papprerna. Vad ska jag göra av pengarna? En laptop? En större säng? En hel dag uppe i stockholm med shopping? Någon resa? Eller varför inte spara..? I don't know.



/ Linda

6 April.

Nu blir det att dra i väg till Örebro på en shoppingtur med Pullan, Sofie och Sofie's kompis Johanna. Ska sätta sprätt på de sista pengarna från lönen och sen är jag fattig enda till den 15e.. OM jag hittar något i Örebro vill säga. Det återstår och se!
Nu väntar jag bara på att Pullan ska komma så vi kan köra i väg. Hörs sen!

/ Linda

090403

Jag vet inte vad jag ska göra i kväll. Antingen så är jag hemma och tar det lungt och bara njuter av ännu en fredag med lugn och ro ELLER så åker jag in till Katrineholm och festar. Jag tror det lutar åt det sist nämnda men då blir det nog inte långvarit. Tar nog 20 över 11 tåget hem till Vingåker igen isåfall. Ska isåfall inte dricka för jag ska jobba i morgon. Jobbigt och jobba när vädret säkert kommer vara såhär hela helgen =/ fan också.
Nu ska jag föna mitt hår och fixa mig och sen ska jag och mamma åka ut och övningsköra i det fina vädret.

/ Linda

lite förändringar..

Jag slingade hela mitt hår i tisdags. Vet inte än vad jag tycker om det. Vet inte vilken färg det blev. Vet inte om jag trvis i det. Men nu sitter färgen i allfall i mina hårstrån och än så länge har jag inte funderat på att  färga om det. Färgen är nog bra tills sommaren. Lite ljusare, lite kortare. Jag tror jag trivs i det.



Man kanske inte ser så mycket skillnad.. Men det är i allfall lite guldigare än ljusare. Fick behålla ganska mycket av längden, sköööönt. Jag är ingen korthårig brud, nejnej. (Den med lila tröjan är före och den med korall färgade är efter)

/ Linda

1 April

Solen är framme och det känns så underbart!
Jag hoppas verkligen att Malin kommer hit sen så vi kan sitta på min altan och snacka lite skit och dricka lite goda drinkar. Varför blir jag alltid sugen på att dricka massa goda drinkar när solen kommer fram?

Nu blir det att sätta sig i solen med en cigg i handen. Lets goo.

-
April skämt kanske inte är så roliga trots allt?

/ Linda