"Sommaren är här igen och allt känns så underbart.."

I dag fick jag som jag ville; Jag sov tills jag vaknde(!) Utan att störas av mobilen eller något annat i min närvaro, sjukt skönt! Så i dag har jag bara tagit det lungt; Sov till klockan halv 3 tror jag minsan! Jag ska väl gå upp och städa snart i mitt rum. Jag behöver också verkligen damma och dammsuga i mitt rum + städa min garderob! usch! Ska nog ta för och efter bilder så får ni se hur det ser ut ;) Aja, hörs!

/ Linda

Helgen..

Helgen började med att jag var med Emelie i fredags! =) När hon kom till Vingåker gick vi till fikarummet och åt en glass. Efter glassen så traskade vi ner mot Factory outlet m.m.. Gick runt och kolla lite! (Ja, jag vet.. är alltid på jobbet när jag är ledig ;) haha) Sen gick vi in på Fabriksbutiken MEN innan vi gick in så sa jag: Det här är rena döden för mig, jag hittar alltid något här inne! Och vad tror ni inte jag gör? Jo, jag hittar min favoritglas som jag har letat efter as länge SOM också var på rea(!) så efter att ha köpt 8 glas och blivit 200 fattigare så får det faktiskt vara slut köpt för den här månaden, i allfall på Fabriksbutiken! Efter det iallfall så bestämde vi oss för att gå till ICA och köpa med oss lite fika och sen gå till Slottet och sätta oss där, i skuggan(!) för i solen var det inte ens tänktbart att sitta.. Så vi satt där och snackade, fikade och gav ankorna bannan ;) tills Emelie buss åkte hem vid 18.00. Trevligt var det i allfall.. Måste göras om, SNART!
I Lördags så började jag jobba klockan halv 10. Dagen gick jätte snabbt även fast det inte var super mycket med folk. Vi fick skicka hem lite folk eftersom att det var överbemanat men jag var för snål för att gå hem plus att jag faktiskt tycker om och jobba =) så jag stannade kvar vilket gjorde att i dag, söndag, fick jag sovmorgon till klockan 12 men i dag fick vi också skicka hem massa folk eftersom att det var överbemanat haha.. Fattar ni en löning helg som är AS solig? Inget folk alls, typ. Men jag hoppas på att folket kommer i veckan =) Då kör vi så det rycker ;) Ihope!
JUSTE jag glömde berätta.. I går skulle Sofie och hennes kompisar Elin åka ut på utflyckt men kompisen dissade så jag och Sofie åkte iväg till Läppechamping men fika =) Det var sjukt skönt och sitta vid vattnet.. Baguett, skagenröra och vin hade jag med mig medans Sofie hade med sig Läsk, godis och muffin ;) haha. Men det var trevligt! Sen skulle vi gå och kolla på Schörling's stuga och när vi gick där på grusvägen så kändes det verkligen som om vi var på semester.. Sjukt härligt! 
hörs!

/ Linda

En till ledig dag..

I dag ska jag träffa Emelie som jag inte träffat på jag vet inte hur länge. Det ska bli kul i allfall =). Vi ska först sätta oss ute på fikarummet och sen får jag se vad vi hittar på. Det är ju fint väder så.. Ja, jag vet inte! Får se vad som hittas på. Nu måste jag fixa mig och sen åka ner och möta henne vid station.

/ Linda

Planer..

Jag är riktigt dukitg på det här med att upptadera här.. Kanske lite mindre duktig på att hitta på vad jag ska skriva om här.
Vaknade halv 2 i dag, latade mig, fixade i ordning och drog till jobbet.. Kändes som om jag var där en timme och sen drog jag hem igen! =P

Lite jag ska försöka hinna med i Augusti när jag slutat jobba den 10e;
Åka till Sundsvall.
Åka till Göteborg(+Liseberg) med Lina, Pullan och Sofie.
Åka upp till Stockholm och shoppa.
Åka upp till Lilli i Danderyd..?
The Vocie i Stockholm?

Jag vet inte hur jag ska hinna med allt. Resan till Sundsvall bokade i allfall mamma här om dagen. 11e till den 14e ska vi vara där =) sjukt underbart att komma bort här i från!


/ Linda

Förlåt mig, Linda!

Jag har vart en sjuukt dålig människa i natt. Ja ni kanske fattar vad jag menar; klockan är snart 05.00 och jag ska jobba i morgon klockan 5-8. Jag kommer sova till minst 1 i morgon. Fan också. Det här var verkligen en engångs grej. Jag lovar! Ångesten växer fram. Funderar starkt på att gå och lägga mig i min sköna säng och sova nu! Eller jag funderar inte ens.. Jag SKA gå och lägga mig nu! Sätter klockan på 12 så jag hinner med allt jag ska göra innan jag går och jobbar.

Jag vill ha ledigt så man får lov att vara vaken såhär sent. Bläe. Det är kul och jobba men det är också kul och vara uppe sent och prata med trevligt folk. haha. Dålig kombination där.

God natt!

/ Linda

Lyxveckan!

Det är ju verkligen otroligt! Jag skrev i ett tidigare inlägg om att jag hade min första lediga dag på länge och att jag sen vaknar vid 11 (Jag hade räknat att sova till MINST 12 den dagen) av att telefonen ringde, och jo mycket riktigt det är Bells. I DAG så är jag ledig och precis som förra gången tänkte jag sova till i allfall halv 12.. MEN nej, tror ni inte att Bells ringer 20 i 9 i morse på HEM telefonen, jag sover och lyckas också somna om.. MEN vid 10 så ringer min mobil och vem är det inte? Jo Bells. Efter ett tjurig samtal som lät ungefär såhär "Vafan ringde du så tidigt?!" "Jag är LEDIG I DAG". Så somnade jag om lyckligtvis.. och ja, jag har dåligt morgon humör och vill inte bli väckt när jag väl har ledigt som typ är aldrig! Så jag vill liksom njuta av de där 4 timmarna med extra sömn för i morgon är det bara på't igen. Dock har jag världens softa vecka då jag jobbar 17.00-20.00 både tisdag och ondag, torsdag jobbar jag 12.00-20.00, fredag ledig och sen jobbar jag helgen.. Andra tycker det är mycket och jobba men jag tycker det är världens lyx vecka! ;) Men men.. Jag var nyss ute med hunden och nu ska jag äta frukost (som jag inte hunnit gjort än) och sen duscha och sen ringa Malin. Hörs!

/ Linda

ååååh..




God natt!

/ Linda


Sleeping in my car..

Jag sitter här vid datorn och ur högtalarna dunkar Roxett - I´m sleeping in my car. Riktigt jävla bra! Tycker jag i allfall.
I morgon ska jag och Malin göra något mycket ovanligt - "Shopping"-runda i Vingåker. Det ni! Vi ska först gå till Fabriksbutiken, Scorett, fyndtältet och sen vidare in till Factory outlet för att ta en fika på fiket där och sen gå runt och kolla efter kläder på Factory. haha. Det kommer nog bli trevligt! Undra hur länge vi kommer gå runt där.. Max 2 timmar tror jag, haha, inte mer.. Eller vem vet, kankse är som kunderna som kommer långt i från och går där i flera timmar. Men i vilket fall, kommer nog bli kul =). Jag kommer aldrig i från jobbet på mina lediga dagar ;).
Upptaderar i morgon om hur det gick.

Nu ska jag ta mig en drink. Banan, mint eller äpple-likör? Det visar sig!

/ Linda

Sommarlov vi väntat på..

Var nyss inne på min internet bank.. Lönen kom i dag! =) Härligt. Så det blir att åka in till Katrineholm runt 3. Måste köpa bh, skor, ett litet diadem, brunkräm m.m.. Ska också åka in och träffa Pullan.. Vet inte om vi skulle fika eller så men något hittar vi väl på! JAG ÄR JU FÖR FAN LEDIG I DAG SÅ I DAG SKA JAG NJUTA för i morgon är det jobbet som gäller igen. Ni kanske tror att jag otrivs där och det är "renaramahelvetet", men jag trivs jätte jätte bra bara det att mina fötter dör ;P haha. DÄRFÖR måste jag köpa ett par BRA skor i dag som jag kan gå i på jobbet.
Nej nu ska jag gå och äta frukost för jag fick ju inte sova till 12 som det var planerat för att en viss Isabell ringde mig, PÅ min lediga dag NÄR jag sov!

/ Linda

jobba.. jobba.. jobba!

I dag har jag bara jobbat. Jobbade från halv 10 till klockan 5 förut. Jag trodde verkligen att jag skulle börja gråta på jobbet där runt halv 5, bara en halv timme tills jag slutade, för att jag hade så himla ont i fötterna. Skulle ni gå en hel dag på Factory outlet så skulle ni förstå; Det är som att gå på asfalt i flera timmar, sjukt jobbigt! Men jag får skylla mig själv, hade ett par skor på mig som jag inte jobbat med någon gång; Så i morgon blir de gamla vanliga skorna jag brukar gå med.. Det blir bäst så! Fast i morgon jobbar jag inte så himla länge 10.45 till 17.00. Jag hoppas det är ganska mycket folk så det finns saker att göra hela tiden =). Inte kan man tro att vika jeans är ett höjdar jobb ;) Fick en kommentar från en kund i dag när jag stod och vikte jeans "Är det där drömjobbet eller?" Jag skrattade lite lätt och han skrattade; Låter frågan vara obesvarad! ;)
Nu ska jag sova så jag kommer upp i morgon. God natt!

/ Linda


Störda skötersker och fullkåta gubbar..

Tänkte att det kanske var dags för en uppdatering här.
Det har hänt lite saker under den senaste tiden jag skrev här i allfall. Kan börja med att jag fick åka ner till vårdcentralen förra veckan för att efter tre dagar i rad gråtit mig till söms av att jag hade SJUKT ont i högra örat. Väl nere på vårdcentralen fick jag en sköterska som ETT. Inte var klar med sin utbildning än. TVÅ. Det gick inte och kommunicera med henne pga av att hon var utlänsk och inte lärt sig svenska. TRE. Hon var för hårdhänt. I Vilket fall.. Hon kollade i mitt öra och det gjorde as ont när hon gjorde det.. Sen så sa hon att jag hade en vaxprop i örat, en lättnad för mig skulle man kunna tycka eftersom att en vaxprop inte är något allvarligt MEN NEJ DÅ; Hon började snacka om att hon skulle suga i mitt öra med något som hon kallade för "en mini dammsugare" yeah great(!) tänkte jag. Jag fick gå ut och vänta i korridoren för att jag skulle göra något i något rum.. En annan sköterska ropade in mig och jag fick sätta mig i en stol för att göra ett stickprov.. Efter att det hade snurrat till i huvudet (Jag har jätte lätt att svimma för såndär) så fick jag sticket i fingret och en kommentar "Nu kan du sluta hata mig för nu är det över". Jag gick ut i rummet för att vänta på den där konstiga ickesvenska-ickeutbildade sköterskan som skulle ta mig in i världens mardröm.. vilket jag inte visste om då! Jag fick sätta mig i stolen, i en obeväm stol eftersom att hon inte reglerade den efter min nacka eller något utan jag fick sjunka ner med hela kroppen och satt helt fucked up i stolen.. Hon började fixa i ordning sakerna till "mini dammsugaren" och jag bara satt där och blev mer och mer nervös och mer och mer svimfärdig.. Tills hon började suga i örat och det lät "SWIIIIISWH" skit högt i örat.. Hon drog ut den där grejen och skulle på't igen och jag frågade: Ska du in längre med den där? Hon ba: Va? jag inte förstår. Så då var jag tvungen och börja prata ENGELSKA för att hon skulle fatta. Jävla idiot! Hon ba: JA JA, mer in mer in! Och då ran bägaren över och jag höll på och svimma och jag kunde inte sluta gråta. Det var en sjuk upplevelse som jag aldrig vill uppleva IGEN! Och det värsta av allt, jag hade ingen vaxprop, som hon sa. Jag hade svamp i örat, hur man fan kan få det! Jävla idiot och säga fel. Så jag fick drop och medicin för att gå på och nu är smärtan äntligen över! Underbart! Oj det blev en lång berättelse. Från en sak till en annan.. Jag har också vart på kryssning.. Orkar inte berätta allt men fan vad jag blir tokig på alla äckliga slämiga gamla karlar som ska äckla sig på kryssningar. Vi tjejer åker dit för att ha kul, dansa och dricka och bara umgås medans alla äckliga gubbar åker dit för att få ett knull, det är sjukt! (Och nej, endel killar behöver inte ta åt sig). OCH sen har jag bara jobbat och jobbat.. OCH i dag fick jag min lönespec, fan va glad jag blev! Jag fick 1200:- mer än vad jag hade räknat med så jag är glad! =) yes I am! Nu ska jag ut och ta lite frisk luft i sommarvädret. Har var ensam sedan måndags och Bells har vart här varje dag från dess men just nu är hon och jobbar. Mamma, pappa och lillasyster kommer hem senare i kväll! Skönt och få lite liv i huset.. Saknar min hund! <3

Ska bli bättre på att upptadera här, Jag lovar!

/ Linda