Lill-lördag..

I kväll blir det Katrineholm. Ska sitta hos Pullan och dricka lite drinkar. Det blir mums! =) Cais kommer också förmodligen förbi hos Pullan. hi.
Skriver kanske senare..

/ Linda

Ring ring, bara du slog en singnal..

God morgon folket. Eller ja, god förmiddag eller middag eller någe. God dag helt enkelt! Jag vaknade förut av att Lilli ringde mig på mobilen och hon berättade att hon fick körkort i måndags, grattis raring! Så nu kan vi åka ut på äventyr när du kommer till Vingåker. I helgen, right?
Fick plötsligt ett sug till att åka in till Katrineholm och köpa någe till min pappa, han fyller ju år snart.. Eller ja, den 14e November MEN bättre och vara ute för tidigt än försent ;) haha. Men VAD ska man hitta på till sin pappa? Jag har absolut ingen fantasi när det gäller presenter till pappa. En wiskhy flaska? haha. Nej för det har han redan massor av. Kanske ehm.. Trisslotter? Nej för tråkigt.. Jag får helt enkelt komma på någet ruskigt bra, så han blir glad ;).
Jag hoppas Bells kommer till mig sen, annars dödar jag henne ;) haha.

/ Linda

The life in LA..

Om ni aldrig har kollat på The Hills så har ni verkligen missat något. Det är ett av de få realityshowerna som har tilltalat mig. Jag älskar verkligen och kolla på The Hills. Det är värt och ödsla tid på. Kolla in avsnitterna här från säsong 1,2,3 och lite från 4:an som just nu går i USA. Luta dig tillbaka, kolla OCH njuut ;) hahaha.

God natt fuckers!

/ Linda


Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Emelie att göra detta.

Regler:
* Sätt in dessa regler på din blogg och länka gärna den som utmanat dig.
* Berätta 7 saker som dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 stycken i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka dem.
* Låt dem gärna få veta att de har blivit utmanade!

- Jag är fortfrande en tonåring när det gäller städning av sovrum; Mitt rum är aldrig städat. Det är INTE många av mina vänner som har sett mitt rum städat.
- Det är få människor i min omgivning som jag kan vara mig själv med.
- Jag smälter för choklad (Några få vänner som fattar vad jag menar).
- Jag har haft både glasögon och tandställning när jag var yngre. (Glasögon hade jag bara tills 5:an kanske och tandställningen tog jag bort i slutet av höstterminen i 1an)
- Jag är beroende av min mobiltelefon och blir överlycklig för minsta liv i den, (Ett samtal eller ett sms).
- Jag har aldrig varit riktigt riktigt kär.
- Jag älskar impulsiva saker, impulsiva saker som är möjliga att utföra.

Jag utmanar:
Frida Cais Malin Pullan Bells Vet inte vilka mer anonyma jävlar som läser min blogg ;).

/ Linda

Vilka liv..

Jag är trött på folket och behöver en paus.
Jag vill ha "liv" i mitt liv. Jag vill göra impulsiva saker: Bara dra i väg någonstans, över en dag eller två. Någon som vill dra i väg någonstans med mig? Eller är mina vänner så pass tråkiga att de aldrig kommer gå med på att bara dra i väg någonstans, utan några som helst planer. I bland hoppas jag att någon bara ska ringa och skricka; LET'S GO TO FRANCE! Eller någe liknande. (Fast just nu kanske man ska hålla sig inom Sveriges gränser).  Kan ingen bara vilja vara lika impulsiv som jag? I ställe för att sitta hemma och inte göra ett skit. Kom igen, förf*n.

/ Linda

All I want is you..

I dag har det vart en chill dag. Sov till klockan halv 2 sen gick jag upp.. Satte mig vid datorn och kollade på alla mina serier som jag inte tittat på än. Cais ringde förut vid 4 och frågade om jag ville komma in till stan så fick med mig Malin och sen drog vi in till stan vid 20 över 5 och nu sitter jag här, i Simons rum med Cais och Malin. Simon jobbar just nu så tjejerna har tagit över hans rum ;) haha. Aja, nu ska de spela på ps3 så jag måste sluta nu. Hejs!

/ Linda

This Is The Life..



/ Linda

Linda är vuxen, hon lagar sin egna mat ;)..

Linda är duktig, hon har lagat bantarsoppa till en hel armé ;) haha. Fan så mycket det blev.
Bilder kommer in snart med min mumsiga soppa ;) mums!
I kväll blir det Katrineholm, mot Pullan!


/ Linda

Fredag betyder antingen utgång, godis eller snabbmat..

Ja, det är bara och välja. Och i morgon väljer jag GODIS! Och vet ni hur mycket jag längtar tills i morgon eller? Det första jag ska göra(Förutom att gå ut med hunden) är att  cykla ner till Konsum och kosta på mig massa lösviktsgodis (okej, kanske inte massa)! Fattar ni hur gott? Jag har inte ätit godis sen förra lördagen (jag vet, as kort tid) och nu är jag super sugen! Men kanske jag är super sugen bara för att jag INTE får äta sötsaker. Fan. Hoppas jag klarar av mitt nya liv. Jag måste klara det! Allt det här med sötberoendet, Mc donalds och "Orka göra mat, ring efter pizza", jag klarar inte av det livet längre.. Jag bara ser på min kropp hur jag drar ner den mer och mer.. Nu ska det bli ändring! Har gått bra i 2 dagar nu.. Hoppas jag överlever helgen ;). I morgon ska jag i allfall ställa mig och göra massvis med bantar soppa så jag klarar mig i några dagar i allfall ;). Nej fan, nu är det dags att hoppa i säng (Tack godegud för att det finns sängar!). God natt!

/ Linda

Blondinbella lyckades med den sidan..

Jag kollar in http://bellme.se/ sidan lite då och då.. Och visst har jag klickat hem lite saker! Bra saker till bra pris. Det här har jag hittills klickat hem;


Den här parfymen har blivit min favorit, näst efter Dolce &Gabbana Light blue. Kostade på Bellme.se 258:-


Den här har jag faktiskt inte testat än men ska väl testa den snart =) den kostade 208:-

Och den här klickade jag hem i går kväll vid halv 12. Den kostade 228:-


Så gå in på http://bellme.se/ och kolla in ungefär 1 gång om dagen och kolla om något passar dig ;)


/ Linda

dagarna flyr förbi..

Sundsvall besöket gick fort.. Och nu sitter jag här igen vid datorn i Vingåker. Sundsvall bjöd på party, shopping, filmtittande och lite där till. Det var trevligt! Lite trångt bara att bo 4 tjejer (Jag, Frida, Sofie & Pullan) i en etta MEN det gick och ingen blev osams ;) bradär. Juste, Pullan har gått och blivit lesbisk också, hahahaha. Nejdå.. Men ett litet ragg fick du väl allt? ;) haha. Du saknar säkert henne och hennes röst massor. haha. Det var nog höjdpunkten tror jag! De som var botten med resan var att spendera 5 timmar på ett tåg och och 5 timmar på ett tåg ner.. Men vad gör man inte för att få träffa sin syster =) Nästa gång är det i allfall hennes tur att komma ner till oss.

Hur har/ser min vecka ut då?
Måndag - Var i Sundsvall, hemfärd kl 18.11 och hemma vid 23.40.
Tisdag - Tog det lungt på dagen. Träffade sen Cais och Malin på kvällen. (Började mitt nyttiga liv i dag också)
Onsdag - Bara vart hemma.. Lagat mat =P haha.
Torsdag - Träffa Sarah. Fika! Fast blir nog en sallad för min del så sen lunch.
Fredag - Inget på dagen. Katrineholm på kvällen? Följa med Pullan till Örebro? don't know.
Lördag - Jobba från 12.00 till 17.00.
Söndag - Jobba från 12.00 till 17.00.

Lite har jag faktiskt planerat för den här veckan ;)


/ Linda

Sundsvall, dag 1..

Äntligen är vi här uppe! Snart ska vi åka i väg med Fridas kompis Sandra och shoppa lite mat ;D goodie good. Kylskåpet är ju som gott som tomt här uppe i Sundsvall. Men vi har det bra! Och i kväll blir det bara att ta det lungt. SOOVA! =)

/ Linda

6 timmar på ett tåg.. Slutstation: Sundsvall C.

åh jag fick sova en halv timme i natt. Va SKÖÖÖÖNT! not.
Nu är det dags och duscha och fixa sig i ordning för att sätta sig på ett tåg som ska ta mig och Pullan till Stockholm och sen byta till en annat tåg som sen tar oss till slutstationen: Sundsvall C. Ska bli skönt och komma bort från Vingåker och Katrineholm ett tag. Kanske upptaderar här när jag är där uppe.. Ni får se! Annars finns jag alltid på mobilen ;) bara ring. Längtar tills på fredag, party! =) Första gången jag går ut i Sundsvall. Hoppas det är roligt! Uteställerna stänger ju där klockan 3.. Lite skillnad på Katrineholm. Hörs senare kanske!

/ Linda

Upp och ner..

2 utekvällar med på en helg.. När ska vi ut nästa gång? Längtar tills jag och Pullan åker till Sundsvall. Bara glömma allt här och bara ha nytt nytt nytt. Me like Sundsvall, hoppas Pullan också gör det. Vinterjackan på i allfall!
workiwokri i morgon från 11 till 8 på kvällen, hoppas det är mycket folk!
-

Det värsta som finns är att tro något utan några som helst anledningar. Därför tänker jag bara flyta med. Det är i allfall alltid roligt och titta.


/ Linda


I'll Stand By You..

I dag blir det att jobba i fyra timmar. Lite skönt faktiskt, mer pengar åt Linda ;) Plus att jag börjar jobba kl 4 och slutar kl 8 så det blir 2 timmars 50%OB också efter kl 6, det gillar vi! Det sura är att jag hade planerat att kolla på "Du är vad du äter" i kväll med Katrin Schulman MEN kommer missa den första kvarten eftersom att det tar lite tid och cykla hem =/ Men men, får sätta foten på gasen och flyga fram ;)
I dag tycker jag faktiskt att Pullan ska komma hit och göra mig sällskap i Vingåker, jag menar; Vem vill INTE åka till Vingåker? Så nu får du faktiskt pallra dig hit UTAN några som hellst klagomål!

/ Linda

turn around..

Jag har inset det nu. Fan också. Varför gör jag såhär? Samma misstag om och om igen. Att jag aldrig lär mig av mina misstag.
Nu ska jag lägga mig i sängen, sätta på en bra låt på högsta nivå  (Är hemma själv så behöver inte ta hänsyn till någon annan än mig själv) och bara stirra in i väggen. Man får faktiskt "unna" sig såna tillfällen ibland.
Jag har gjort det igen, fan.


/ Linda

Hannah Montana - See You Again..

Jag har fått en ny favorit låt! Jag tycker den är skön! Särkilt när refrängen kommer. Lyssna och njut!





/ Linda

This Is The Life..

Inte hunnit upptaderat här eftersom att jag har jobbat sen i onsdags, men nu är jag ledig till den sista helgen den här månaden OM jag inte blir inringd! Har dragit på mig en förskylning som gör att hela jag är slut.. Min kropp strejkar just nu(!) så kanske vore skönt att i allfall vara ledig i en vecka.. Nästa vecka kan de får ringa mig i ställe, hihi.
Jaha, vad ska jag skriva mer? Klickade hem ögonrengöra från Lancôme från
Http://Bellme.se/ sidan förra söndagen så jag fick det i torsdags.. Har inte testat det än men hoppas den är bra i allfall! Sen i fredags fick jag tillbaka min mobil från lagning, behövde inte betala ett skit på den(!) så HIMLA SKÖNT! Hade räknat med att jag skulle få betala i allfall 1800:- Men nu kan jag göra andra saker för de pengarna, yes!
Jag ska nog göra ett inlägg i morgon på allt jag har köpt de senaste veckorna.. Pengarna bara rullar bort från mig =P haha. Men vänta ni bara den 15:e är det löning för mig, underbart! Då blir det att åka upp till Sundsvall den 16:e med Pullan! Längtar som fan!
Nu ska jag hitta på någe för kommer inte kunna sova på länge nu eftersom att jag sov förut från kl halv 6 till kvart i 10.. Somsagt, när man är sjuk så sover man mkt!

Har inte hunnit planera någe för veckan.. Kommer en planering i morgon ;) Om jag har kommit på någe att göra. haha!

/ Linda