party ikväll, bara så att ni vet ;)

Passoã, äppellikör, cider och bajashot :) mums!

Sitter hos Pullan och väntar på henne, ska strax fixa oss :) Sen drar vi till Lina.

/ Linda


Och så var det de här med bloggen..

Min blogg är inte så aktiv längre. Jag skriver helt enkelt när jag har lust.

Hittade det här nyss;
Jobbiga frågor: varför kan inte tjejer lägga på mascara med stängd mun? Varför rapporterar de om strömavbrott på tv? Varför kan en kille tro på att det finns 400 miljoner stjärnor men om du säger att det är nymålat måste han ändå röra vid det? Om en dammsugare suger, är det en bra eller dålig sak? Varför är ordet förkortning ett så långt ord? Varför ser man aldrig rubriken "spågumma vann på lotto"? Varför är en boxningsRING fyrkantig? ;)


OCH ja, jag forsätter vara uppe sent på nätterna.

Snart är det jul, uhuuu =)

/ Linda

Bells at my place.

Nu sitter jag med Bells här i datorrummet/gästrummet. Det är nice! Det pumpar ut julmusik ifrån högtalarna, från Julradion. Ska strax kolla på en film som heter "Black Christmas", en julskräckis! Hoppas den är bra.
Vi var nyss i Katrineholm. Köpte en till julklapp till min mamma och sen köpte jag lite andra saker. Mina julklappar kommer bli så himla bra i år(!), jag är as nöjd med mina julklappinköp iallfall.
Nej nu ska jag försöka vara lite social.

/ Linda

En riktig klassiker..

Nu ska jag sätta på filmen "Ensam hemma", En riktig julklassiker enligt mig.
Perfekt såhär innan jul.



/ Linda

Söndag natt..

Just nu mår jag mycket bättre. Helgen har beståt av;
Moster plus man och barn kom hit.
Jobba både lördag och söndag.
Några drinkar hit och dit.
Hostande och snorklande.
Och ja, en ganska lung helg trots allt; Om man tänker efter.

I morgon hoppas jag på att få med Malin till Factory outlet då jag har tänkt mig att jag skulle inhandla mig en Canada goose väst och någon fin topp. Får se om jag hittar det jag söker PLUS lite till. Synd att inte lönen kommer förens den 15e men det blir väl att låna från sparkonto.. somvanligt. *ångest' Får betala tillbaka till mig "själv " när jag får lönen helt enkelt.

Nej nu ska jag softa ner och förhoppningsvis sova snart också.

/ Linda


Time after time..

Jag har gått och blivit sjuk, jävla skit. Jag ska fan jobba i helgen och vill inte vara sjuk. Det är så himla jobbigt och gå runt sjuk på jobbet; blä på det! Jag hoppas att jag krya på mig tills på lördag. Har 1 och en halv dag på mig att bli någolunda frisk!

Men jaha. Vad gör jag nu? Vill hitta på någe. Kanske att man ska ta och julpynta lite i mitt rum? Lär ju ändå inte somna tidigt i kväll eftersom att jag sov till 4 i eftermiddag (Det blir så när man mår dåligt).

Ett plus till förskylningen är att jag bara rökt en och en halv cigg i dag, bra Linda!

Nu ska jag göra lite nytta.

/ Linda

Santa, That's my only wish this year!

Den här har dunkar för fullt ut i mina högtalare den senaste halvtimmen.



/ Linda

some say love..

Jag är överlycklig! I morgon ska jag på Twilight med Emelie. YES! Kolla på den igen =) yey. Hoppas den är lika bra som förra gången!

För övrigt så sitter jag med Pullan i mobilen och pratar om nyår. Jag hoppas det blir ett bra nyår!

/ Linda


Utmaning!

Jag blev utmanad av Emma, så jag får väl göra den här skiten :P

Reglerna:
  • Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
  • Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
  • Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
  • Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.
  1. Det värsta som finns är tråkiga människor som aldrig vill göra någe kul. Jag är en impulsiv tjej som vill hitta på någe galet i bland. Är det så att mina vänner börjar växa upp och bli tråkiga? Är jag fortfrande en liten tonåring?

  2. Jag vill vara rik. Jag älskar lyx i all dess former. Tyvärr säger plånboken nej. LA är en plats som jag skulle kunna tänka mig bo i. Vart är min rika man som ska försörja mig? (Jag skulle gilla't).

  3. Jag älskar att vara full när det är snö ute, så är det bara. Endel gillar att festa hela sommaren, jag älskar att festa på vintern. (Jag säger inte att jag avskyr att festa på sommaren men vintern är bättre, av flera anledningar).

  4. Jag är så jävla trött på folk som snackar skit om allt och alla. Jag har lovat mig själv att jag ska vara uppriktig och säga vad jag tycker. De senaste halv året har det kommit ut mycket från min mun som jag, för ett halv år sen, aldrig trodde skulle komma ut ur min mun. Jag är trött på att hålla saker inne. Sen hur de reagerar, det tar vi då.

  5. Jag är rädd för att bli kär och beroende av någon. Har aldrig någonsin vart kär, på riktigt. Det finns en enda kille som jag har tyckt om mer än de andra jag har vart "förälskad" i. Jag vill bli kär men jag är sjukt rädd för kärleken.

  6. Jag ska jobba nyårsdagen och ser inte framemot det. Men pengar is pengar. Brukar aldrig tänka så när det gäller jobbet MEN den dagen är verkligen PENGAR, PENGAR! Ta det lungt med skumpan på nyår, haloa.

  7. Jag litar inte på mina vänner; FÖRUTOM två styckna. De två personerna kan jag öppna mig HELT till. De är två personer jag aldrig kommer släppa taget om. Vänskapen med dem två är som guld för mig.

Jaha, sen var det där med att utmana andra också..

1. Angelica
2. Sarah
3. Bells
4. Emelie
5. Malin
6. Cais
7. Bella

Sådär ja! Klart. Läs och njut nu också.

/ Linda


God natt sötnosar!

Typiskt mig att sitta uppe såhär länge. Förstår inte ens varför jag tillåter mig själv att vara vaken nu. Men men, that's just life.
På tal om livet; Just nu gillar jag mitt liv. Jag har allt jag vill ha just nu, jag har min familj, jag har mina vänner. Jag kan göra vad fan jag vill just nu känns det som! Jag har alla möjligheter i världen att bara leva livet förtillfället; för om 1 år kanske det är försent.. Då kanske jag sitter där med fulla händer av jobb och skit.
Lev livet medans ni har tid! Det ska i alla fall jag göra!

/ Linda