Backstreet Boys - Straight Through My Heart.

Jag VET att det är Backstreet boys men snälla ge låten en chans.. Den är bra! ;)


En tripp till Örebro.

I dag tog jag och Bella en tripp till Örebro :) Vi började resan kl 10.30 i morse och kom hem vid 18.00. Shopping och lite bilåkning hann vi med :). Det här var det jag shoppade:


Två ögonskuggor från MUS "Old gold" och Rec" 135:- (Den blåa ögonskuggan var en gåva från MUS för att jag förlängde mitt medlemskort så betalade INTE den, sköönt).
Ett nagellack "Tyra 601"130:-
Och sen en Eyeprimer för 155:- (Hon sa att den skulle räcka i 1 år så vi får se om den gör det)


En blommig söt kofta? Från Gina Tricot för 199:-


Köpte två askkoppar också, bra att ha ;) slipper mamma se att glasburken fylls på hela tiden. 39:-


Och sen var vi också inne på IKEA och köpte 6 st kuddar och 1 extra täcke, påslakan-set, örngott och sen ett lakan till min säng :)


+ Alkohol, Hannas Smultroncider

Det var min dag det :)


Coldplay - Talk.



Bilder från i fredags.

Jag låter bilderna tala för sig själv. Det var en trevlig kväll i allfall =)






Vad händer i veckan?

Måndag - Städa rummet och plugga på teorin.
Tisdag - Träffa Emelie och sen plugga teori på körskolan. Senare; Träffa Pullan.
Onsdag - Shopping i Örebro med Bella.
Torsdag - Körlektion kl 13.10 och sen plugga på körskolan med Malin?
Fredag - Sitta på körskolan och plugga teori. Kvällen; Utgång?
Lördag - Jobba 12.00 till 17.00.
Söndag - Jobbar 12.00 till 17.00.


Fredagnatt.

Kom hem för några minuter sen =) Nu blir det nattmat och sen sova! I morgon blir det jobb 12-17.

Bilder kommer i morgon från kvällen =)


My room!


Såhär såg det ut först.. Dock kom jag inte på att ta kort innan jag tog bort min gamla säng :P



Och såhär ser det ut förtillfället.. Får se om jag gör några förändringar nästa vecka! Dock ska inte gardinerna hänga sådär :P haha!


God natt!

Nu ska jag ut och ta sista ciggen och sen ska jag fixa mig för att sen sova :)
I morgon blir det körskolan i 1-2 timmar. Åker nog in dit direkt när jag vaknar i morgon. Jag ville banne mig ha det där jävla körkortet nu!!

Körkort, fastjobb och lägenhet; Sen är jag nöjd! Och ja en kille och dela det med också.

/ Linda


Äntligen!

Tack mamma och pappa för min 20 års present.. typ en månad försent ;) haha! Men nu har vi i allfall vart på IKEA och köpt en säng.. Inte trodde jag att det skulle vara så jobbigt att köpa säng! Inte nog med att man måste välja sängstomme man måste välja madrass och bädmadrass också, feeet jobbigt! Men nu står det en 160 cm säng i mitt rum iställe för en 90 cm säng. Nu måste jag bara fixa till möbler och allt.. Vet inte riktigt än hur jag ska ha det men det får jag fixa med någon gång i början av nästa vecka för orkar inte hålla på att fixa runt nu!
Trulle var också med oss och spenderade några timmar på IKEA :) tog en snabbis in på Marieberg där jag hittade lite saker :)
Härligt dag och nu är den sluut!

Mitt Internet är dum i huvudet så bilder kommer i morgon.




I ett iskallt IKEA land..

Snart bär det av till IKEA. Ska äntligen köpa en ny säng :) ut med 90 sängen och in med en 160 säng.. Sköönt! Men jag vet inte riktigt vilken färg jag ska välja; Mörkt eller ljust? Tror jag kör på ljust för mörkt blir så dammigt på en gång, suck! :P
EEEEEEEEEEEEEEH, vi får se vad jag kommer hem med :)


Onsdag.

God morgon! :) Vaknade av att Bella från Factory Outlet ringde, Fick lite tider oså i November och December så kan räkna med att jag får lite mer pengar i December och Januari då, sköönt! Plus att det är skönt att få jobba än att bara driva omkring.
I går var jag i allfall i Katrineholm. Jag och Malin hade planerat att sitta på körskolan i någon timme men innan vi gick till körskolan så var jag tvungen att hämta ut mina biljetter på SJ så nu är biljetterna till Sundsvall och hem fixade :) Sen möte vi upp Cais och gick och lunchade på Coffehouse efter det gick vi till systemet och köpte lite smått och gått och efter det var jag och Malin duktiga och satt på körskolan i 1 timme och 10 minuter :) skööönt tyckte jag men Malin var väl inte sååå förtjust i det ;) men det kommer! Efter det så gick vi till Cais och satt där och pratade och drack lite tills kl var kvart över 11 då var det dags att dra till tåget och hem och sova!

Nu ska jag äta frukost och kolla på TV.


Svenska filmer är faktiskt bra.

Glömt sagt att jag var på bio i går med min lillasyster :) En mellan cola, en mellan popcorn och filmen "Flickan som lekte med elden" vad mer kan man begära av en bakis/seg-söndag som den här söndagen verkligen var?
Vet inte om den första filmer "Män som hatar kvinnor" var bäst eller om "Flickan som lekte med elden" var bäst.. Ettan var väldigt förutsägbar medans tvåan var lite mer spänande.. Men båda filmerna var i allfall bra. Hoppas att trean är lika bra! För så som tvåan slutatde så måste det komma en trea ju! Undra vad den kommer heta? Jaja.. Rekomenderar er alla att kolla på dom här två filmerna i allfall, värt!




Vad vill ni mig?!

SERIÖST; Jag har städat och dammsugit i hela mitt rum och ändå kommer dom där jävla källar spindlarna, why?!
Satt vid datorn och kollade på Svenska hollywoodfruar när jag plötsligt ser en skit stor spindel springa på golvet (Den här var större än den förra som sprang här förra veckan) fick panik och som tur vad var pappa vaken och kunde fånga den! VARFÖR kommer dom? Någon som vet hur man utrotar dom där stora jävlarna? hemskt och vakna på natten någon dag och se att man har en spindel på sig ju! Skulle få panik!! Jag vill inte bo kvar i det här rummet mer om det kommer en till spindel hit! Dom måste ju komma in i mitt rum på något sätt! bläe. Kanske att det här var mannen till spindeln som jag dödade förra veckan och ville nu hämnas? ;O haha. Jaja, nu ska jag försöka sova i det här spindelnästet!

I morgon är det körskolan med Mailn, det gillar vi!


Telia suger ibland!

Tack Telia för att mitt mobila bredband är begränsat. Tack för att det står någonstans (finns ingen information någonstans i papprerna som jag fick) och tack personalen på OnOff att ni säger det när jag frågar. Men jag får väl skylla mig själv! Jag har vart kopplad till Internet ONÖDIGT mycket den här månaden så nu blir det Internetlös resten av månaden eller inte helt internetlös TACK gode gud för att vi har trådlöst i vårt hus! Dock kan jag inte ta med mig datorn vart jag vill =/ så det var ju tur att jag inte skulle till Sundsvall den här månaden! Buhu! ;)



Usch på Telia just nu.


En hel dag hemma.

I dag blir det att vara hemma hela dagen och plugga lite teori. Är lite sugen också på att gå en promenad i kväll.. Ska nog ringa Malin nu och höra om hon har något planerat.


söndag natt.

Helgen har vart super bra men nu är den över!
-
Nu är allting bokat och betalt, tack syrran! Den 8 Oktober glider jag upp till Sundsvall och stannar där tills den 13e Oktober. Skönt och komma i väg lite :) Frida ska dock jobba några dagar då jag är där men det gör inte mig någonting; Då kan jag sitta och plugga lite teori! Måste bara installera ett teoripogram på min dator! Blir perfa!



Nu ska jag ta mig den sista ciggen och sen så tänkte jag lägga mig och kolla på Paris hilton's BFF 2 och sen sova.

God natt på er Babes :)


tröttsamt!

Jag är trött. Däckar snart. Vill sova! Jag har ont i huvudet. Jag dööööööööööör!
Jag vill bara lägga mig i sängen och sova MEN om jag gör det så kommer jag vakna sen vid 12 och inte kunna somna om i natt.
Inget mer bloggande i dag. Ha det så kul ni som ska ut och roa er, själv ska jag sova om 2 timmar!

I morgon; Jobb och sen party!

NU; Idol!


Jobbar 9-18 i morgon.

Nu tänkte jag hoppa in och ta en VARM dusch! Fryser så himla mkt(!). Efter det blir det att sova för att sen gå upp i morgon kl 7 och laga dagens lunchlåda (orkade inte göra det i dag) som består av kycklingfilé, bulgur och keso.. Fin det något godare? Nej tror fan inte det. Det är mums! Tycker jag i allfall!

God natt på er :)


Svagheten.

Städat bland mina sjalar nu och hängt upp dom som dom ska hänga.
Jag har 10 st glatade sjalar och 16 st halsdukssjalar.
Sjalar är verkligen min svaghet! Ser jag en snygg sjal så köper jag den. Jag har alltid en sjal som hänger runt min hals vart jag än går. Det värmer och sen tycker jag det ser snyggt ut! Skulle känna mig "naken" om jag inte hade en sjal som hängde runt min hals, så illa är det ;).










Ordning&Reda!

Äntligen är rummet städat; eller jaa.. Allt är borta från golvet, dammsugit, dammat oså (Garderoberna får vänta tills någon annan dag)! Tänkte skura golvet också men pallar inte göra det i dag det får helt enkelt vänta tills jag kommer hem i morgon från jobbet.

Nu ska jag fixa i ordning lite bland mina sjalar :)


-

Läste lite bloggar och hittade den här i Cais blogg. Tänkte att jag skulle fördriva tiden lite.. Paus i Gossip girl!

Öppna din inkorg. Tryck neråt fem gånger. Öppna sms:et och läs. Detta är ditt svar på första frågan. Upprepa på nästa fråga osv.

Vad säger dina vänner om dig då du inte är i närheten?
Okej.. haha, är inte klar på långa vägar ;) (Emelie)

Vad gillar folk bäst hos dig?
Javisst.. skicka sms innan så jag vet :) du ska dricka va? (Emelie)

Vilken raggninsreplik faller du för?
Jag är hemma nu :) men skulle vi ut och äta innan eller hur blir det nu? :) (Emelie)

Vad var det första du sa i morse?
Ja, den slutar halv fyra, håller bara på en halvtimme. Så åker snart som möjligt efter det sen. (Malin)

Vad är det sista du kommer säga innan du dör?
I will, så var snäll hädan efter! (Robin)

Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
Trött stil! Hahahaha (Rebin)

Så vad säger du under förspel?
Lägg ägg! Var inte elak. :/ (Robin)

Några år senare har ni barn. Vad är deras första ord?
Ja det kan jag! hör av dej, jag är ledig i morgon iaf. puss! (Tina)

Nu är de tonåringar. Vad lär du dem?
Ringde dig just. När kommer du hem från stan? Mjaa.. Vet inte riktigt. Brukar suga häst på onsdagar. :S (Malin)

Och näst sista.. Vad sjunger ditt favoritband om?
Sure. Ska åka nu. (Cais)

Vad säger din man efter smekmånaden?
Jag tar studenten den 12e ;) Puss! (Bells)


Dagen efter..

jahaja, så var det torsdag då. En ledig dag och sen ska jag jobba fredag och lördag.. Ska bli skönt och jobba lite! :)
I går var det en chill kväll! Vi var några tjejer hos Emelie först och drack lite och pratade. Vid 11 så drog vi ner på stan och kollade läget på Harry's.. Någon skum kille bjöd oss på en flaska vin, han tyckte vi såg törstiga ut? hmm.. Konstigt nog så kom han aldrig tillbaka.. Inte för att det gjorde något eftersom att han var VÄLDIGT skum. När vi hade suttit där och druckigt lite vin och snackade så drog vi vidare till lillkrog men där var det inget drag heller.. Kommit fram till att onsdagar är en hemmafest dag! VId halv 1 kom mamma och hämtade mig och Malin och sen drog vi hem och sov! Har sovit i 12 timmar i natt, nonstop! Det behövdes(!) för har inte sovit så värst mycket dom senaste nätterna för att jag har hostat så mycket men nu börjar det bli bättre, sköönt!

Vad händer i dag då? Första prio är städning av rummet och sen tänkte jag faktiskt sätta mig och plugga lite teori! Känns super skönt nu för nu har jag verkligen kommit igång med teorin.. Förhoppningsvis så har jag körkort det här året! Men man ska inte säga för mycket men jag HOPPAS det! Skulle vara så himla skönt och få det gjort så man inte behöver gå och lägga sig och tänka på det varje natt OCH så slipper man hålla på och fråga vännerna om dom vill åka hit och dit.. Bara att göra det själv :)

Jaja.. Nu ska jag kolla på färdigt på Gossip girl och sens ka jag städa!

Bilder från gårdagen kommer lite senare förmodligen!



Lill-lördag.

Sitter hemma hos Emelie förtillfället. Vi ska sitta och fin-dricka lite, snacka oså :) Sen blir det kanske Harry's. Får se hur kvällen blir.

Ni får ha det så kul ikväll för det tänker jag ha.

/ Linda

Dagen update!

Hallå gott folk.
I dag har det vart en full dag. Gick väl upp ganska sent, runt halv 12 någon gång och hoppade sen in i duschen. Åkte in med bussen till stan för att klippa mig kvart över 2, gick strålande! Så nu är alla slitna sommartoppar borta, skönt! Sen gick jag till körskolan och satt där i en timme för att sen träffa Bella en liten stund :) Gick på stan och träffade lite folk oså.. Hoppade över affärerna i dag för känns som att jag behöver spara mina pengar till något vettigare än bara shopping(!). Träffade lite folk på stan oså iställe! Sen drog jag till Pullan och Bella cyklade hem. Träffade Pullan och faktiskt Lina som jag inte sett på evigheter så vi satte oss på Barken och käkade och pratade om allt möjligt =) Sen hoppade jag och Pullan in i Pullan's bil och Lina i sin och så drog vi ner till Djulö och satte oss där och snackade lite. Sköönt helt enkelt =) Vid 20 över 7 drog jag hem och nu 3 timmar senare sitter jag här och gör absolut ingenting.. Försöker få med mig lite folk ut i morgon =) Än så länge är det bara Jag, Emelie och Tina som är på.. Någon som är PÅ?
Nej du, dags att ringa Bells och sen kanske lägga sig. Hör senare eller kanske i morgon!







Evanescence - Bring me to life.

Galet länge sen man lyssnade på den här låten! Undra vart min skiva har tagit vägen? Skönt och sitta och lyssna på sån här musik ibland.




Takida - The things we own.

Takida's nya låtar är så himla bra. Här är den bästa!


/ Linda


klirr klirr i kassan!

För exakt 30 minter sen fick jag min lön insatt på kontot. Nu känns allt genast mkt bättre! =) Dock så måste jag betala av det sista på min dator som är 4995:- och sen ge pengar till mamma och pappa för "hyra" så lite försvinner redan nu =/ plus klippningen i morgon som förmodligen kommer gå på i allfall 370:-.

--
- Klippa mig.
- Körskolan.
- Träffa Pullan; En runda på stan och sen bowling.
Det är det som står på schemat i morgon!

/Linda


En tur till Katrineholm!

Hallå ja! :)
I dag har det varit en bra dag. Jag steg upp kl 11 (Även fast jag bara hade sovit några få timmar pga av att jag är sjuk och därför hostat mig igenom natten) fixade i ordning mig, åt frukost och drog sen in till Katrineholm för att träffa Emelie. När jag kom in till stan så drog vi till körskolan och jag gjorde några prov på disketten (Bara ett prov kvar sen kan jag börja med cd skivan!) Emelie den jäveln gav upp!! Du får inte ge upp! Fatta när vi kan åka runt och glida med bilarna vart vi vill och NÄR vi vill. Don't give upp! Ska nog allt dra med dig till körskolan igen! Och då ska vi sitta där i flera flera timmar! ;) Sen när vi hade suttit där i 35 minuter kanske så skulle jag i väg och klippa mig (Trodde jag i allfall) så jag satt där kvart över 2 och väntade och väntade.. Började inse att jag kanske tog fel på dag(!?) och klart det var så! Så i morgon kl kvart över 2 DÅ ska jag klippa mig! Äntligen klippa bort dom risiga topparna efter sommaren. Aja.. Sen när jag hade fått reda på att jag var helt fel ute så gick vi till Åhléns och köpte lite små grejer.. Kom hem med filmen "Män som hatar kvinnor" och en sjuuuukt snygg sjal som går i korallfärgat och typ druvfärgad kanske..? Kan ta bild så får ni se! =) Och sen drog vi i väg till Hembagarens och tog en fika innan jag sen drog mig hem! Det var skönt och träffa Emelie eftersom att vi inte har träffats sen vi var nere i Västervik och det var i mitten av Augusti någon gång.
Visste ni det att jag hade vart i Västervik och campat med Martina, Trulle och Emelie? Visste ni också att jag vart i Ullared med Lilli, Jessica och Martina? Inte? Men nu vet ni! Det var mina semester äventyr det här året, haha! Undra vad vi ska hitta på för något knasigt nästa år? ;)

Jajuste.. En bild på min sjal som jag köpte i dag!

Den var väl fin?! :D 179:- fick jag ge för den på Åhléns!


/ Linda


Min 20 års dag den 29 Augusti.

Tänkte att jag skulle skriva om min 20 års dag. Den dagen som man både vill minnas och glömma.
Dagen började i allfall med att jag åkte till jobbet kl 12. När klockan slog 5 så åkte jag, Jessica och Martina hem till mig och började fixa.. Blåste upp ballonger (ja, jag hade ju faktiskt ballonger), fixade med musiken, jag tog fram allting till leken vi sedan lekte på kvällen osv..osv.. Dom första kom halv 7 och sen rullade det bara in folk.. Vid 20 över 8 kom de sista och då hade kvällen redan börjat rulla igång. Jag hade kex, ost och frukt bricka och två riktigt goda bålar (Som Bella sen klunkade i sig, haha) som jag bjöd på :) Vi satt på altan och snackade, skrattade och drack! Jag kan säga att jag blev fullare och fullare.. Sen vid halv 10 var det dags för att leka =) Jag vet inte riktigt vad leken heter men man gör så att man delar in alla i lag om 3-4 st pers sen så frågar lekledaren (Det var jag) en fråga t.ex. Vem prickar bäst? Och så ska alla lag välja ut en person i laget som prickar bäst (Själva grejen är det att lagen får inte veta vad själva uppgiften är förens dom har valt person) och sen får alla en varsin penna i ett snörre runt sig som dom sen ska pricka i en flaska.. Sen hade jag också "Vem Suger bäst?" Och det var vem som klunkade upp en flaska Xide först.. Sen kan man hitta på massor med frågor! Och genom lekandets gång så räknar man ju självklart poäng och i slutet är det någon som har vunnit och får pris! Och priset som jag hade var det som fanns kvar i spritflaskan men dock kom vi inte så långt pga av tjafs och bråk som jag egentligen tyckte var jävligt onödigt. Jag kände mig besviken och sårad!! Jag hade planerat kvällen och hade sett framemot den och så drar typ hälften av folket :( Och drar en så drar alla så är det bara (Folk tog ju chansen att få skjus in till stan liksom?). Men folk för väl göra som dom vill. Jag kan inte tvinga folk att vara här om dom vill göra annat (Men i slut ändan så var det endå bra att alla drog för jag blev för full och däckade i sängen vid 1 sen) Aja sen så var vi allafall ett gäng kvar som satt på altan och vid den här tidpunkten var jag verkligen inte pigg! Jag kommer ihåg några svaga minutrar här sen är allt bara svart.. Gjorde väl några pinsamma saker som att gå över till grannen, försökte pussa Bells pojkvän.. Men vafan, tur att man inte är seriös iallfall! Det var min 20 års kväll! :) Självklart så var det mkt mer där till men orkar inte berätta kvällen i detaljer men i stora drag så såg kvällen ut såhär. Jag tyckte i allfall det var en lyckad kväll om man bortser från endel bitar av den. Tack alla ni som kom hit och förgyllde min kväll :) OCH TACK FÖR ALLA GULLIGA PRESENTER :). Den här kvällen gör vi absolut INTE om. Hahaha! Två dagar efter min 20 års dag kom jag upp ur sängen, TVÅ DAGAR! Det var galet men roligt! Bra start på det vuxna livet ;).


Självklart så åkte jag till systemet innan jag började jobba. Malin var och med på mitt första systembesök! Var ju tvungen att köpte Champagnen som jag skulle ha till kvällen MEN som jag sen inte drack (Tur var väl det!)




Tog inte så många bilder men här är i allfall några av dom! :)

Tack alla vänner för en underbar start på vuxenlivet :)


/ Linda



God natt Sverige!

Dags att sova! I morgon blir det körskolan med Emelie, Klippa mig och sen blir det väl en fika =) nicenice! Återstår och se vad morgondagen mer bjuder på.
God natt! :)

/ Linda


USCH FY TVI OCH BLÄÄÄ!

Jag har rysningar längst hela ryggraden!! Jag säger bara fyyyy.
Jag satt i sängen nyss och kollade runt på internet när jag plötsligt ser något svart flyga förbi på golvet i ögonvrån... VAD TROR NI DET ÄR? JO EN FUCKING JÄVLA KÄLLAR SPINDEL!! Panik som jag får springer jag ut i rummet men inser väldigt snabbt att låter jag den springa fri i mitt rum så kan den komma gående på mig när jag sover vilket jag VERKLIGEN INTE skulle uppskatta! Och eftersom att kl är snart 3 så kan jag inte heller skrika på mamma eller pappa! Så det var bara att ta en pinne och lyfta på klädesplagg efter klädesplagg och till slut hittade jag den jäveln! Tog en dvd-film och försökte döda den men den sprang as fooort.. Jaha tänkte jag nu ger jag upp och sover i gästrummet i ställe men i sista sekunden hittade jag den, tog dvdn och mosade den till döds! Han ska inte få springa fri här inte! Nejnej. Den får skylla sig själv att den springer sådär på natten när jag inte kan ropa på mamma och pappa så dom bara kan bära ut den utomhus.. synd där!

..Hoppas det inte kommer fler! Dax att städa rummet kanske? Måste man stöka till så snabbt så man måste städa var eviga dag.. suck!

/ Linda


Move on..

Tänkte att jag skulle kika in lite här och skriva lite onödiga saker.
Dom här två veckorna har min storasyster vart här :) Vi har vart och shoppat två dagar, rotat lite här hemma, pratat och haft det roligt :). Men nu har hon åkt hem! MEN jag ska upp dit i Oktober så får inte vänta så länge förens jag träffar henne igen :).
Jag har faktiskt köpt lite mer flytta-hemifrån-grejer (Förvånade va?). Jag är så jäkla sugen på att flytta hemifrån men tyvärr så skulle inte min inkomst täcka en lägenhetshyra + allt där till. Tråkigt! Men det betyder väl inte att man inte får köpa saker tills man flyttar hemifrån, eller hur? Jag tror att jag snart har allting till köket. Skönt! Det betyder att jag slipper behöva slösa så mkt pengar på köket när jag flyttar hemifrån vilket jag SPARAR ganska mkt pengar på då eftersom att jag har nästan alla chilli-serie grejer, Nästan allt från den bruna serien från Höganäs och nu har ju börjat samla på Oden-steel serien från OBH-nordica så slipper slösa pengar på kastruller oså.. Skönt! Bara och ta en runda på IKEA och köpa små saker som smörkniv, knivar osv.
Det här köpte jag när jag var i Norrköping senast. REA på cervera är som en mardröm fast ändå inte;


Tre skålar i tre olika storlekar från Rosti Mepal. Ord.pris: 479:- REA.pris: 369:-


En högre skål med kökverktyg från Rosti Mepal. Ord.pris: 299:- REA.pris: 199:-



Dom här martiniglasen från Sagaform har jag velat haft länge nu så jag slog till! Inte så mkt billigare men jag skulle nog köpt dom i allfall. Ord.pris: 299:- REA.pris: 249:-



Och sist men inte minst.. En Vinkaraff från Sagaform. Snygg! Ord.pris: 299:- REA.pris: 199:-

Nu orkar jag inte skriva.. Tänkte skriva ett inlägg om min 20 års kväll senare ikväll.

/ Linda