GRATTIS SOFIE PÅ 17 ÅRSDAGEN!

Jag vet att jag kommer glömma i morgon så skriver det nu.
Min lillasyster Sofie fyller år i morgon så GRATTIS SOFIE PÅ 17 ÅRSDAGEN!
Bara 10 min kvar tills dagen övergår till morgondagen.

En liten fin bild på min lillasyster.

Hon är ju glad iallfall, det är väl det som räknas? haha.

Jag älskar dig lillsis'

/ Linda

cause what would they say..

Jag kan inte låta bli och titta. Inte låta bli och tänka på saker och ting. Han är väl inget speciellt.. Eller?

-

En favorit från; långt tillbaka i tiden.



/ Lida

time goes by..

24 timmar sen jag uppdaterade, fyy.
Trevligt i går, mindre trevligt att gå upp i morse och jobba MEN dagen gick ändå super fort =) Träffade Lilli en snabbis efter jobbet och sen har jag bara tagit det lungt och ska forsätta med det.

Veckans planer för vecka 6 är ännu oklara. Jag skulle vilja åka och shoppa någon dag, någon som är på? Annars blir det nog en lugn vecka skulle jag tro. Körskolan måste jag försöka ta mig till också så jag kan börja göra proven på datorn där.

Uppdaterar säkert senare.

/ Linda

partyparty..

Sitter hemma hos Cais just nu. Cais, Malin, Linn, Agnes, Simon, Samira och henns pojkvän är här. De håller precis på att spela ölspelet men eftersom att jag inte ska dricka mig full eller har så mycket med mig så är jag inte med, vilket jag tycker är bra. Det är trevligt här i allfall =) Ska strax dra ner mot stan, om ungefär 30 min. Träffa Pullan och Bells på stan, mina partypinglor :)

/ Linda


Shop Boyz - Party Like A Rockstar..

Musik för att komma igång lite.



/ Linda

Party like a rockstar..

Nu sitter jag med kvällens första drink i handen. Blev en smirnoff appel med massa is och sprite, mums.
Har färg i håret nu som ska förvandla mitt hår till brunt med lite rött i, det kommer nog bli nice =).
Jag undrar om de andra har kommit ihåg hemma hos Cais? Eller om de fortfarande är på ingång.

Nu ska jag fixa lite här hemma. Blir nog ingen upptadering förens på söndag OM jag inte hinner i morgon.
Annars får ni ha en trevlig kväll =) OCH kom till Factory outlet och köp massa saker i helg ;)

/ Linda

Torsdag natt..

Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på Dirty Dancing 2 som jag köpte i Tisdags. Tänker absolut inte sätta något alarm tills i morgon. Äntligen sova hur länge man vill och inte behöva tänka på att man ska upp till något, yes!

I morgon är det party at Cais place, dock så ska jag ta det lite lungt med alkoholen eftersom att jag ska upp och jobba på lördagen. Jag hoppas iallfall att det blir roligt där även fast det inte är de folk jag normalt brukar festa med som kommer vara där. Man får göra det bästa av situationen helt enkelt och hoppas det blir bra i slutändan. Cais och Malin kommer ju vara där i allfall, that's goodie!

Blir det här för min del i morgon. 7%, lagom och bra!


God natt!

/ Linda

Impulsiva brudar..

I går så kom somsagt Bells till mig. Vid 20 över 5 så bestämmer vi oss för att vi skulle ut och festa lite på kvällen. Ringer några samtal och efter 20 minuter var allt klart; Sovplats, dricka m.m.. Så vid 8 så drog vi oss mot bussen som tog oss till Katrineholm och sen när vi var i Katrineholm åkte vi direkt hem till Pullan. Vi satt och spelade våghals, skrattade, prata, drack osv. Mysigt! :) Sen vid 10 så kom Malin också, dock nykter (fyyy)! Vid kvart i tolv gick vi mot stan och krogen. Det var inte så mycket folk men ändå lagom :) Blev lilla krog med karaoke och sen Starlight där det var "rockkväll" och därmed gratis inträde.. Kvällen bestod av skratt, fulla personer, kladdiga killar, drinkar m.m. Det var en helt klart lyckad kväll som slutade vid 5 på morgonen. Det måste vi göra om brudar ;)!
Vid 2 i dag hade vi återfått våra krafter och kunde ta oss upp ur sängarna. Gick sen ner på stan och köpte bakismat, mcdonalds ;) Sen åkte jag hem till Vingåker igen.. Väl hemma var det bara att hoppa in direkt i duschen, fixa i ordning mig och sen fick min pappa skjusa mig till Jessica där hon hade tupperware party! Ja, ni undrar säkert om vi har gått och blivit gamla kärringar MEN det har vi inte. Det var iallfall trevligt där och jag köpte två saker; En isgrejs som man gör is i och en burk där man kan ha spagetti i, mycket nödvändiga saker ;).
OCH ja, nu sitter jag här och gör absolut ingenting. Ska nog kolla runt om någon av mina serier jag kollar på, på datorn, har kommit in, annars händer det absolut ingenting.

 
De här två grejerna köpte jag. Kommer den 15 Februari ungefär, precis lagom till lönen ;)

/ Linda

Vinter vs Sommar..

Hallå på er! Blev inge Katrineholm och ingen Emelie i dag MEN sitter nu och väntar på att Bells ska komma.

I det här vädret så längtar man bara till sommaren. Sitter och kollar runt efter olika goda drinkar som man kan sätta sprätt på i sommar. En sommar full med galenskap, festligheter och drinkar! Har hittat några goda drinkar:




Apple Lime


8 cl Bacardi Apple
4 cl limejuice
is

Serveras över mycket is i ett highballglas.
Garnera med limeklyftor i glaset



Apple Mojito


6 cl Bacardi Apple
1-2 msk sockerlag
1/2 limefrukt
1 knippe färsk mynta
sodavatten
is

Häll sockerlag och pressad limejuice i ett highball-glas.
Mortla myntan i limeblandningen.
Fyll på med ljus rom is och toppa med sodavatten.
Garnera med mynta och äppelskivor.


Absolut Green Wedding


4 cl Absolut vodka
2 cl Midori
stänk av Roses Lime
5-6 blad citronmeliss

fyll upp med
champagne eller annat mousserande vin
Serveras i champagneglas




mums!

Nu kommer Bells snart så det är väl bäst att jag avslutar här.

/ Linda

Nattugglan är på G..

Somvanligt så kan jag inte sova, typiskt mig! Så jag har suttit och kollat på tre avsnitt av Bromance en realityshow som går på MTV med den hetaste Brody Jenner. Har ni inte kollat på det; Gör det isåfall! Det handlar om Brody som ska försöka hitta en sann och ärlig vän som ska leva med honom i hans galna liv. Missa inte Bromance nu ;)

Är han inte snygg? Jag tycker han är het!


Mina planer för veckan;
Onsdag - Åka in till Katrineholm och träffa Emelie, sitta på körskolan och sen bara ta det lungt.
Torsdag - Inga planer för tillfället.
Fredag - Party at Cais place (Ska försöka ha med mig kamera så jag kan ta lite bilder).
Lördag - Jobba från kl 12 till 5.
Söndag - Jobba från kl 12 till 5.

Nu ska jag gå ut och ta en sista cigg och sen blir det ett avsnitt av en Fyra för tre OCH sen sova!

/ Linda


En helt vanlig tisdag..

Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på att skriva för roligt.

Dagen har beståt av övningskörning, Katrineholm, träffat Pullan och Bells en stund, köpt lite små saker och sen några andra ärenden. Roligare än så blir det inte i dag!

Nu ska jag kolla runt lite på H&M's sida. Bildkollage kommer upp senare, förmodligen! :)

/ Linda

sweet dreams..

Nu tänkte jag ta och lägga mig i ett försök att gå upp tidigt i morgon. Har gått upp runt 11 de tre senaste dagarna! GOODIE!

Morgondagens planer;
Åka till Katrineholm med mamma (Övningsköra runt lite)
Träffa Pullan och glida lite.
Gå till SEB och avregistrera mitt Maestrokort.
Kolla om jag hittar någon fin top jag kan köpa.
Sen åka hem till Vingåker för att sen ta en runda till Factory outlet och testa alla kläder som jag har lagt undan.

God natt!

/ Linda

Flo-Rida - Round Round..

Och så en låt såhär på kvällen. Jätte bra! Lyssna och njuut!



/ Linda

ska man komma någon vart..

Jag tog precis en paus i städandet. Har plockat i ordning på mitt barbord och dammat mitt vetrinskåp. Duktigt Linda =).

Jag var ute förut och övningskörde med mamma. Olika parkering (fikparkering, backa in i en ruta & vanlig parkering) stod på planeringen och det gick ganska bra! Lite svårt med avstånden och sånt eftersom att körskolans bil är mycket mindre än våran Madza men skulle vi ta skrutten (Forden) så skulle den vara alldeles för liten. Men det gick bra =)

/ Linda

nästan som bambi på hal is..

Min pappa ska upp till Sundsvall om 2 veckor och låna min systers lägenhet medans hon och min andra syster åker till Malta. Frågan är; Ska jag följa med? Skulle ju faktiskt vara skönt och åka i väg lite MEN min pappa åker dit för att åka skidor och DÄR kommer problemet; Linda kan inte åka skidor! Men så tänkte jag; Ingen känner ju mig där uppe endå? (Och de som jag vet där, hur stor är chansen att de ser mig?) Så jag kan ju skäma ut mig hur mycket jag vill (Alltså ramla och skrika hur mycket jag vill). Någon som är på och följa med? Isåfall är bara jag och pappa som åker, så vänner; vill någon följa med? =)

/ Linda

Nu måste man börja betala allt också..

Jahja, i dag var jag på mitt första tandläkarbesök som jag fick betala. Undersökningen gick på 122:-, när den lika gärna kunde ha varit gratis! fyy. Jag vill inte ens skriva här hur många början till håll jag hade, uuusch. Men nu har jag i allfall laddat upp med starka flourtabletter, flourskölj och ska bättra mig på tandborstningen. Jag menar om en undersökning kostar 122:- då undrar jag hur mycket det kostar och laga alla mina håll? fattig skulle jag bli iallfall. Men nog om det.
Jag fick mitt VISA-kort i dag, så nu har Linda inte maestro längre ;). Sköönt! Nu kan jag beställa på mitt eget kort över Internet än att hålla på och låna pappas eller mammas kort för att sen föra över pengar till deras konto från mitt, så det är skönt! =) Nu ska bara koden komma till kortet (Onej, en ny kod) och sen måste jag till SEB och avregistrera mitt maestro-kort.

Allting rullar på som det ska annars.. Uppdaterar nog mer senare!



/ Linda

När är man mogen?

Kollar lite runt på olika sidor med saker man kan köpa tills man flyttar hemifrån. Här är två styckna som jag nog ska beställa lite saker ifrån.
http://www.inhousedesign.se/ 
http://www.produktsajten.se/

Åh vad jag vill flytta hemifrån. Kanske dags att börja inse att man faktiskt måste leta runt och söka efter ett jobb som ger mer tider och pengar i månaden, men har man orken? Jag trivs ju så bra hemma men ändå vill jag känna att jag har mitt eget; svårt val. Jag hoppas i allfall att jag är ute ur huset om  1 ½ år.



Jag köpte iallfall en sodastream förra veckan, så nu har jag det. Det är upppackad och står i köket sålänge tills det är dags för mig att dra vidare.



/ Linda

Nu kör vi igen!

Nu har jag tappat alla mina läsare så nu kanske det är dags att börja skriva här igen?

Hittills har 2009 beståt av party, lite jobb, sjuk-dagar och mycket mer. Jag har också börjat komma igång med körkotet; körlektioner, teorikurs. Jag hoppas verkligen att jag har körtkort till sommaren iallfall, perfekt liksom! Åka vart man vill när man vill; åka på massa impuls resor, yees!

I fredags var det en nykter fredag. Dagen bestod av skridskoåkning med Pullan i ishallen på dagen och sen så åkte vi runt lite på kvällen och sen gick vi ner på stan och kollade om det var mycket folk ute.
I går (Lördags) så jobbade jag från 12 till 5. Efter att jag hade jobbat så fixade jag lite hemma och sen kom Malin hit och vi drack rosévin och rödvin, i champagneglas (tvungen och lyxa till det lite), och åt ost och kex till ungefär 20 över 1 då jag sen la mig i sängen och däckade.
I dag var det bara upp och hoppas klockan 10. In i duschen och sen drog jag till jobbet vid 12. Kom hem vid 5 och sen dess har jag inte gjort något vettigt.
Min helg; en perfekt helg.



/ Linda


Fuck 2008, love 2009.

juste, jag hade ju en sånhär blogg.



Lyssna lite på den här underbara låten ni iställe.

/ Linda