Time to sleep.

Sitter och avnjuter en cider. Vinet tog slut så fick ta in reserv grejerna; Cider. Mycket gott. En Xide Winter som jag hade kvar från Januari, så himla god.
I morgon måste vi tagga! Först är det jobb från 12 till 17 och sen så ska jag hem och fixa mig snabbt och sen kvart över 6 går bussen till Katrineholm. Ska sitta och fördrinka hos Jessica och sen blir det statt för hela slanten =) Dock ska jag jobba på söndag så blir ganska lungt :)

Nu ska jag göra toast och sen ska jag sova.. Men först en cigg :)


Världen är allt bra dyr att leva i.

Det här är helt galet. Jag blev rånad i dag!
Man inser inte hur dyrt det är att vårda sig själv förens man 1000 år senare börjar kolla på kvittorna. Jag köpte 3 st rakblad från Venus Embrace för 189:- det är ju helt sjukt! Vafan liksom?! 189:- för TRE jävla rakblad?! Hur mycket kan dom ha kostat och tillverka egentligen; 10 kr eller?! Tre rakblad som håller max typ.. 1 månad? Nej okej jag har ingen koll på det men fatta på sommaren när man konstant måste raka av sig allt hela tiden.. 189:- hit och dit hela tiden. Nej usch vad mycket pengar man måste slänga på saker hela tiden för att vårda sig.. Kanske ska köra på björn stilen i sommar? ;) Nejdå finns ingen risk. Nej fy nu orkar jag inte tänka på det.. Pengarna är redan dragna och jag blir hårlös, kan det bli bättre? Nej.
Nu ska jag sätta på min nya cd-skiva som jag köpte i dag, Rix fm 2010, och städa lite i mitt rum :) Tänkte att jag ändå måste städa någongång så varför inte nu när jag inte har något att göra.
Musik, ett glas vin och en dammvippa i andra handen; Perfekt!
Upptaderar kanske senare.