Veckans planer..

Min vecka ser ut såhär;
Måndag - Åka in till Katrineholm med mamma och köpa min födelsedags present (Ett hemmabio paket), åka till Duveholm och lämna mina böcker som jag inte gjorde förra veckan och sen vara med Pullan och Lina.
Tisdag - Jobba från 09.00 till 18.00.
Onsdag - Jobba från 09.00 till 18.00.
Torsdag - Jobba från 09.00 till 18.00. Sen på kvällen måste jag packa tills på fredagen.
Fredag - Kryssning med Mamma och Sofie, Familjen Nilsson + vänner och Mina vänner Pullan och Bells,
Lördag - Åka hem från Kryssningen, Bakis! Fest på kvällen?
Söndag - Vila ut mig från helgens upptåg!

Det går bra nu..

Det känns bra just nu, väldigt bra.
När jag sprang ut från Duveholmshallen den 9:e Juni med studenthatten på huvudet och humöret på top så tänkte jag; vad fan ska jag göra i höst? Men det har rullat på enda sen dess och jag har jobbat nu i 3 månader på Factory outlet och det är kul! Jag trivs super bra där, och personalen är galet bra där! Nu har jag fått ett schema för 2 helger i månaden vilket betyder att jag i allfall kommer få minst 2500:- i månaden nu i 5 månader framöver; vilket känns sjukt skönt! Sen kommer jag, hoppas jag, bli mycket in ringd! Skulle inte ha jobbat förra helgen lördag, söndag och inte heller onsdag, torsdag, fredag och i dag men jag blev tillfrågad om jag ville göra det, så har jobbat lite extra.. Sen nu ska jag jobba tisdag, onsdag och torsdag och sen veckan efter det; tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag.. Så det känns skönt och ha lite jobb =) Inte bara för pengarnas skulle utan för att man då alltid har något att göra än att bara sitta hemma! Men mycket av pengarna kommer jag såklart att spara! Jag menar; Har jag klarat mig på 1050:- i månaden i 3 år nu så varför skulle jag inte kunna klara mig på den plus kanske en 500 lapp extra varje månad nu? Så jag hoppas att jag kan spara mycket.. Känns skönt eftersom att jag ska betala körkortet (När jag nu börjar med det?), flyttahemifrån-saker (Jag har ganska mycket saker men det är fortfranade grejer som fattas som t.ex. möbler), en bärbar dator och förstårs lite extra pengar om något skulle krisa sig; minst 10 000:- ska man ha i beredskap, det är mitt minimum.. T.ex. om något måste lämnas in på lagning, något går sönder och du måste köpa ny sak eller om räkningarna bli högre än vad man hade tänkt sig! Nej nu ska jag inte sitta och hålla på och babbla om det här.. Ska ut nu!

I'm happy.


Juste; Jag måste börja betala hemma efter den här lönen.. Tjänar jag över 5000:- någon månad så måste jag betala 17% av min lön till mamma och pappa. Helt okej tycker jag faktiskt!

/ Linda

bakisdag hos Cais!

Nu sitter jag i Cais soffa med datorn i knät. Det här såhär man spenderar dagen efter sin 19 års dag; En bakis dag hemms hos Cais med Malin, pizza och tv. Skönt!
Nu ska jag luta mig bakåt och njuta av min lediga dag för i morgon är vi på't och jobba igen!

/ Linda

heelt galen!

Det gick bra och jobba i dag. Sjukt mycket som skulle fixas till rean som startar i morgon! Men jag jobbade i allfall bara till 18.00.. eller bara och bara.. 9 timmar. Men trodde jag skulle få jobba över eftersom att det var så mycket som skulle ut, rödmärkas och massa.. Så kom till Factory outlet och fynda den 28 Augusti till den 9 September tror jag..? Är inte 100% säker.. Får kollas upp! Jag ska i allfall försöka fynda något ;). http://www.vfo.se/

Jag ska tvinga min pappa att köpa hem wii!
Jag var hos Malin förut i 3 timmar och spelade wii. Det var as kul! Så nu ska jag ha ett sånt!

Nu ska jag ta och sova, upp tidigt i morgon!

Morgondagens planer;
Tandläkaren 10.50.
Lämna mina gamla böcker på Duveholmgymnasiet.
Köpa mat? snacks? något? Till på fredag. (Vet inte vad)
Fixa dricka till på fredag. Cider, rosévin och tequila.
Jobba 17.00 till 20.00.

God natt!

/ Linda

En störd dag med Pullan..

I dag har jag och Pullan vart i Eskilstuna och gjort stan där. Vi har vart sjukt trötta och flumiga och vart som små fjortisar (Fjortisar på nytt) som har sprungit runt, as kul.. haha! Kom hem med En sminkborste och en sminkpensel, en ögonskugga från Make up store och sen två baslinnen; Korallfärgat och ett vanligt gråa färgat. Så lite kom jag hem med!
Factory outlet ringde mig vid 5 förut och frågade om jag ville jobba i morgon, så ska gå och lägga mig för att sen vara pigg i morgon när jag ska till jobbet vid 9... Vet inte när jag slutar! Henke ville inte sätta någon tid så får helt enkelt se när jag slutar i morgon. Men nu ska jag sova så god natt på er!

/ Linda

Sommaren är kanske över..

Även fast sommaren kanske är över så gör det inget om man köper eller klickar hem några solbrillor.. Jag är lite sugen på att köpa ett par nya! Några lite flashigare. Men vilka? Kollar lite runt.. Hittade sidan http://www.saltopeppar.se/ på Blondinbella's blogg. Kanske något för er på den sidan? Kolla ;)


/ Linda

Vuxenlivet är inte så tokigt ändå..

Det 11 procentiga vinet låg på kylning och jag var klar att hoppa in i duschen när min mobil ringde runt 5 på kvällen i fredags.. Jaha, factory outlet vad vill dom nu då? Det var Henrik som frågade om jag kunde jobba Lördag och Söndag.. Klart jag inte tankar nej till sysselsättning under helgen PLUS pengar.. Så det blev att byta ut den 11 procentiga vinet till en 8,5 procent för att i allfall vara ganska super pigg på lördagen.. Så nu har jag avklarat 2 dagars jobb OCH jag kan säga att jag har saknat och jobba! Det är helt sjukt.. Jag trodde att jag skulle tycka det var jätte skönt och bara inte göra något och bara glida runt men jag avskyr verkligen och inte göra någonting alls, klarar max 4 dagar sen går jag på nålar och bara vill jobba, så det var skönt och jobba! Nu ska jag inte jobba förens på fredag och sen blir det jobba på Söndag. Hittade en jätte mysig tröja från 'Boomerang' i dag som jag köpte. En gul lite ullstickad (Det sticks jätte mkt kan jag lova) som är lite mysig sådär en kall kväll ute på altan, haha. Så det köpte jag! Kostar 1000:- i ordinarie handel men på Factory outlet kostade den 299:- på rean så det var en kap! Hittade ett Linne i dag från märket 'Soaked in luxury' men vet ej om jag ska köpa det eller inte.. Får se! Kostar ju bara 99:- och sen med rabatten så blir det typ.. ehm 70:- kanske? Men får se!

Veckans planer;
Måndag -
Tisdag - Shopping med Pullan i Norrköping.
Onsdag -
Torsdag - Fixa allt inför fredagkvällen.
Fredag - Jobba från 14.00 till kl 19.00, Födelsedagsdrink-kväll hos mig vid 20.30.
Lördag - VARA BAKIS!
Söndag - Jobba 11.00 till 17.00.

Något mer som händer i veckan..?


/ Linda


Det känns verkligen inte som fredag..

Vad ska jag göra i kväll? Åka in till stan och träffa Pullan? Dricka lite kanske? Jag vet i allfall att jag nu ska hoppa in i duschen och testa min nya hårinpackning som jag köpte i går hos hårfrisören, hoppas den är bra!. Ska försöka få lite stabelisering i mitt hår.. Mitt hår måste verkligen bli som det var förr, så som det var innan jag höll på och tok blondera mig!

Var på fabriksbutiken i går med Cais. Jag hittade 2 st Filippa K muggar med beige på och sen hittade jag en Fonduegryta MEN det fanns inga pinnar till den så måste hitta Fonduepinnar, vet någon vart man kan köpa sånt?

Jaja, in i duschen nu. Hejs!



(FilippaK mugg som jag köpte)


(Fonduegryta från märket Hackman)


/ Linda

Jag kan verkligen inte sova..

Min lillasyster är på väg till skolan och här sitter jag. Inte på väg till skolan, inget planerat alls i dag.. Inget och göra! Jag måste erkänna att jag saknar skolan lite men mest för rutinernas skull. Jag blir så sjukt rastlös när jag bara går hemma hela tiden. NU vill jag börja jobba! (Trodde aldrig den där meningen skulle komma från mig, men ja ni ser rätt) Men det kommer inte hända förens nästa fredag.. Hur ska jag hålla ut? haha. Jag får försöka hitta på någe kul till dess helt enkelt.
Nu ska jag.. ehm.. kolla på TV tror jag. Hejs!

/ Linda


My name is Inga and I´m from Sweden?

Ono, kolla vad jag hittade.. patetiskt!



Kan inte sluta garva.. My name is Inga and I´m from Sweden? jaja. någon ska väl sjunga så också.

/ Linda

90' talets favoriter.

Är sugen på att lyssna på massa gamla låtar.. =)


Jessica Folker - How will I know.



Victoria Silvstedt - Hello Hey.



Graaf - You Got (What I Want)


Angel - Sommaren i City 1990


mer kommer..

/ Linda