Höstdepreassion? Inte jag nej!

Inlägget raderat.

Jag vill ut och LEVA LIVET! Och med "LEVA LIVET" menar jag inte att festa bort allting jag har utan att skaffa körkort, skaffa ett jobb och sen flytta hemifrån! Jag vill bli självständig och stå på egna ben. Känna att jag jobbat mig till det och förtjänat det(Jag skulle må så jävla bra då!). Det känns som om väggarna bara blir mindre och mindre här i mitt tonårsrum och jag kvävs här!

Men nu ska vi inte deppa, även fast jag är lite depp, utan nu ska vi ta dag för dag och göra det bästa av var dag! Det jag måste fokusera mig på nu är KÖRKORTET! Bokar allting nästa fredag så då ska teorin sitta bombsäkert. Upp till bevis!

Nu ska jag kolla på en rolig och glad film och sen sova!


Destination: Vingåker!

Nu är jag på väg hem från Sundsvall. Är just nu i Gnesta så det är inte långt kvar.. SKÖÖÖNT! Pallar inte åka tåg, buss eller taxi längre. Har åkt tåg sen kl 10 i morse så nu ska det bli skönt att komma hem till lilla Vingåker :)
När jag kommer hem ska jag äta och sen ska jag fixa i ordning i mitt rum :) En promenad blir det också i kväll förmodligen. Malin?! Är du på på en promenad? hih.

Hörs senare.


En Söndag i Sundsvall.

Vi var som sagt på Birsta i dag och tog en liten shoppingrunda. Jag hittade ett par jeans, en shorttunika, ett nagellack från Malava, ett solpuder från Isadora (Mitt gick sönder i fredags när jag var ute, snyft!!) och en halsduk från Veromoda (Ja jag vet; dumma mig!! Men kunde inte låta bli!! Var ju korallfärgad och fin) och sen blev det inte mycket mer. Vi käkade också på IKEA :) mums!
Lite bilder från dagen;





Bilderna på allting som jag köpte kommer upp i morgon :)


Städdax!

Nu håller vi på och diskar, städar osv. Sen blir det lite mat och sen lite filmmys!
Såhär såg det ut igår i går när vi vaknade.. jobbigt!





Söndag i Sundsvall.

Just nu så sitter jag och kollar på tv.Har precis ätit frukost och nu sitter jag och väntar på att Frida ska duscha färdigt så jag kan duscha och sen bär det av till Birsta; Ett shoppingcenter 15 min med bussen härifrån. Senare i kväll så blir det Tacobuffé ute och sen bio :) Det kommer bli en skön söndag och jag behöver inte betala ett öre!


Dagen efter..

Tjoho. Idag är man inte speciellt pigg efter gårdagen även fast den var väldigt lung, tyckte jag i allfall :)
Vi satt ett gäng hemma här och drack och pratade :) alltså det var en sjuk kille här i går! Jag kan inte mer än garva!! Det går inte att förklara det måste upplevas! Han var typ dum i huvudet/galen. Han sa helt sjuka saker; Han måste ha vart hög eller något! Men man kunde inte mer än garva åt honom! haha.. Sitter och garvar nu åt saker som han sa i går som var helt sjuka. Fick en private show av honom i går; Råkade gå in på toan i går när han precis skulle dra på sig byxorna, nice eller.. kanske inte! Haha! I allfall sen tog vi 2 taxibilar ner till krogen som HAN, idoten, betalade :P haha.. Det var ju bara att tacka och ta emot! Det var trevligt på Oscars som vi var på.. Drack, snackade och dansade så det var nice :) Sen vid halv 3 så kände vi att det var dags att dra, krogen stängde ju ändå kl 3 så det var ju inte så långt kvar, så vi tog en taxi hem; Jag, Frida och Frida's kompis Jenny. Käkade fyllemat och sen däckade alla tre efter ett tag. Kvällen blev i allfall lyckad även fast det var lite små bråk osv.
Nej nu ska vi äta lite godis samtidigt som vi ska kolla på The hills och The city :)

Tog inte så mycket bilder i går men såhär såg jag ut i går;



Friday I´m in love!

Blev ingen tacobuffé, tar det i morgon iställe. Tog bara en snabbis på Make up store, Åhléns och Systembolaget och helt plötsligt var jag 1000:- fattigare! Tänk vad fort man kan spendera pengar.
Just nu håller vi på och städar :) Ska strax laga mat och sen ska Frida ner till station och hämta upp en kompis från Söderhamn och sen kan partyt börja :).

 



Dagens shopping;




Ett nagellack från MUS "Kerstin" heter färget och kostar 130:- och den efterlängtade Cover all mix (Den ljusaste, kostar 265:-) från MUS som jag försökt fått tag på men som alltid har vart slut när jag velat köpt den.

Det var det. Lär nog kanske inte skriva något mer i dag.. Nu ska jag äta :)


Dagen schema:

- Duscha och äta frukost.
- Åka ner till stan och möta upp Frida.
- Shopping.
- Äta tacobuffé.
- Gå till systemet.
- Åka hem och fixa i ordning sig.
- 19.00 och framåt; Party!


Snart framme..

Om 30 minuter så är jag framme i Sundsvall. Är jätte trött och vill bara gå och lägga mig! Sov inte så mycket i natt. Ska nog passa på att sova lite sen innan Frida kommer hem från jobbet vid 6.. Skööönt!


Destination; Sundsvall!

Nu sitter jag äntligen på tåget som ska ta mig till min slutstaion; Sundsvall.
Internetet på SJ funkade inte (Eller kod grejen kom aldrig upp så kunde inte ansluta) så får sitta med mitt egen men det går lika bra :)
Just nu är vi vid Arlanda-station.. Bara 3 timmar kvar! Jippi. Woho, nu skrev Sarah på msn så nu ska jag terra henne :) Sen plugga lite trafikteori.




Destination: Stockholm!

Nu har resan börjat. Sitter just nu på tåget mellan Vingåker och Stockholm. Solen lyser ute, skönt! Höll på att missa tåget i morse men mamma körde som en biltjuv så jag hann precis till tågstation innan tåget rullade in på perrongen.
Hmm.. 1 klass? Ingen skillnad förutom att man har ett litet bord emellan stolarna.. Dock är det tystare här vilket jag uppskattar väldigt mycket. Pallar inte med barn som skriker, ungdomar som sitter och babblar om sitt onödiga skit snack och snubbar som sitter och pratar högt i telefonerna.. Här är det tyst!
Tror jag stänger av datorn nu för jag måste sova lite innan vi anländer till Stockholm om 1 timme.
Hörs sen!

/Linda


Jag lever min dröm!

Nu är jag äntligen färdig med packningen(!) eller ja inte allt men tandborsten och sånt packar jag i morgon. En resväska, en handväska och en dataväska får jag med mig.
Nu ska jag bara duscha så jag slipper göra det i morgon på morgonen och sen är det dags att sova.

En liten låt innan jag stänger av datorn:



skit också.

Mitt pappa har glömt sin kamera någonstans så jag kan inte ta med den till Sundsvall. MEN som tur va har min storasyster en systemkamera som jag ska lägga beslag på när hon är på jobbet!
I morgon tror jag att dagen är planerad så att jag börjar min resa kl 07.33 och kommer upp till Sundsvall vid 13.42 och då ska jag traska till Frida's jobb och vänta på att kl ska bli 2 då hon har lunch så vi kan käka något :) Sen så drar hon tillbaka till jobbet vid 15.00 och då går jag till bussen och tar bussen hem till henne... Hoppas jag bara kommer ihåg vart jag ska gå av? haha. Sen ska jag lata mig till kl blir 18.00 då hon kommer hem.. Förmodar att vi sen ska gå till ICA och köpa all mat som kommer gå åt till på tisdag då jag lämnar Sundsvall för den här gången.
Nu återstår bara packningen.. Jag är sämst på att packa! Men tror faktiskt att jag planerar bättre den här gången än andra gånger, för nu går jag igenom outfit dag för dag så jag inte har med mig överdrivet många plagg. Det här ska nog bli bra!
I Sundsvall så inviger jag min nya snygga jacka (Som ni än inte fått sett)!
Vi hörs i morgon på tåget ;) Följ min dag timme för timme i morgon.


Stressig dag!

Råkade sova lite för länge i dag.. Fan också! Jag som har ganska mycket att göra i dag! Så nu får jag sätta fart! Först ska jag ta en cigg, äta och sen ska jag packa! Får städa rummet i kväll när jag kommer hem från jobbet för börjar kl 4 och slutar 8 i kväll. Vi hörs i kväll :)


Det var den tv-tisdagen.

Sådär ja nu har man kollat på 2 avsnitt av 2½ men sen Den stora resan och Desperate Housewives :)
Nu kan man börja bli lite social igen. Eller kanske inte.. Mamma kom precis hem med en teoriprov-skiva som jag så snällt fick av Bella, tack gumman! Så nu ska jag installera den på min bärbara. Skönt att ha den :) Skulle fått betala 300:- för en ny skiva ÄVEN fast jag redan har en cdskiva men det är såhär att man kan bara använda koden EN gång på EN dator och olyckligtvis så har jag använt koden till våran stationära som jag aldrig sitter vid nuförtiden.. Lite surt! Men nu är jag räddad :) Ny cd och ny kod.

Hittade en jätte bra låt på Spotify som jag aldrig hört förut. Som ni hör av jag en väldigt blandad musiksmak.
(Skulle rekommendera er att lyssna på den på Spotify, ljudet är så himla bra i den här youtube klippet).



Manian - Welcome to the club.

Jag blir så himla sugen på fest när jag hör den här låten! Den liksom kryper i hela kroppen när låten börjar dunka! Nu längtar jag super mycket till fredag :) Vi ska förmodligen till stadshuset i Sundsvall. Har inte varit där men jag hoppas på drag och häärligt drinkar såklart!
MINUS- Det är ju bara tråkigt att killarna uppe i Norrland automatiskt blir fula när dom öppnar munnen och börjar prata.. Norrlänska dialekten är den fulaste dialekten som finns i hela Sverige! Men man kanske inte ska vara såå kräsen? Hatar att man ska vara så kräsen; stor suck!



Stöd bröstcancerfonden!


Varför gör jag såhär mot mig själv?

I går så var det en väldigt stressig dag. Jag gick upp kl halv 9 (Hade bara sovit 4 timmar pga att det var för varmt!) och fixade mig, körlektion i Katrineholm vid 10 och sen direkt hem för att börja jobba från 12 till 8. När jag sen kom hem på kvällen så åt jag och kollade sen på sista avsnittet av Hollywood fruarna och efter det så däckade jag totalt! Skulle bara vila ögonen lite och helt plötsligt var kl halv 4 på natten! Somnade om igen och sov till 11.. Gud var skönt!
I dag har jag vart inne i Katrineholm. Skulle träffa Jessica så det gjorde jag. Vi gick runt på stan och flängde och sen gick vi och åt pizza :) Efter att vi hade ätit satte vi oss på körskolan och sen blev kl halv 5 och då var det dags för henne att ha körlektion så jag gick och träffade Pullan :) Vi tog ett varv på Elgiganten och sen åkte vi hem till Jens för att hämta min film.. Och nu 2 timmar efter så sitter jag här.
Jo juste, varför heter min rubrik "Varför gör jag såhär mot mig själv?" Det är för att jag spenderar alldeles för mkt pengar på strunt saker som jag egentligen inte behöver.. Som i dag; Hade lagt in 4000:- på kontot för att ha till Sundsvalls resan och sen går jag och köper massa skit på stan?! Kom hem med en sjal (Den var faktiskt jätte fin) för 200:-, hörlurar för 299:- och en brosch från Rosabande som kostade 59.50:- som jag ska ha på min nya jacka jag köpte förra veckan :) Men vafan liksom? Sjalen behövde jag egentligen inte för jag har typ 40 sjalar snart och hörlurarna kunde jag faktiskt ha väntat med tills jag fick min lön den 15:e och broschen.... Ja det ser jag som ett undantag för att jag stödjer ju faktiskt en bra sak genom att köpa den! Men ändå.. suck! Snart måste jag börja trappa ner med allt mitt köpande och börja tänka på att mina pengar faktiskt kan sparar till något bättre i framtiden som typ ehm.. Det sista till körkortet!

Nej nu ska jag dra mig.. TV-tisdag är här så det blir att spendera 3 timmar vid tv nu!

Bilder kommer upp ikväll/imorgon när min pappa kommer hem för han har just den nu.


Söndag kväll.

Ojdå.. Här har man inte vart inne på länge.
Dom två senaste dagarna har dagarna beståt av jobb, kul :) och sen har jag hunnit gå på bio också, med Lilli! "Cocco - Livet innan Chanel" kollade vi på. Ingen film jag direkt skulle rekomendera men den var helt okej :) Handlade om hon som Grundade Chanel, resan från fattig till rik. Den var väldigt gammaldags och dom pratade franska genom hela filmen men som tur var så var det textat på svenska så man fattade ju i allfall.. Men som sagt ingen film jag skulle rekomendera er att se.
Hinner/orkar jag inte uppdatera den här veckan så är det för att jag ska jobba, plugga teori och sen på torsdag så åker jag upp till Sundsvall faktiskt :) Ska bli riktigt riktigt skönt att åka upp dit måste jag säga. Luften där uppe känns så annorlunda, man kommer bort från allt skit snack och man kan bara slappna av och inte ha någon press på sig; Super bra! Plus att jag får träffa min storasyster. Vi tänkte hinna med att shoppa, gå på bio, käka en middag och sen blir det nog en utgång (Vi ska ösa hela Sundsvall). MEN jag lär ju blogga på tåget upp för det är ju inget hitt att åka upp själv, Thank god for laptops! Så ni kan ju vara inne på msn mellan 07.33 - 13.42 så ni kan hålla mig sällskap :).
Nu blir det lite städning innan jag sen tänkte bege mig till duschen och sen sängen :)